Σεργουλόπουλος: Πώς αντέδρασε ο γιος του όταν τον είδε στην τηλεόραση;

Η εξομολόγηση στην Ελένη Μενεγάκη

Για τη ζωή του εκτός τηλεόρασης, αλλά και τον γιο του μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος το μεσημέρι της Δευτέρας καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παραδέχθηκε πως αυτή την περίοδο είναι αφοσιωμένος στις επιχειρήσεις του αλλά και το θεατρικό εγχείρημα «Κάνω καμπάκ» που ανεβαίνει στο Shamone κάθε εβδομάδα. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως η συγκεκριμένη Δευτέρα ήταν μία ιδιαίτερη μέρα αφού πήρε την απόφαση και έγραψε για πρώτη φορά στο σχολείο τον γιο του.

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός, παρουσιαστής και επιχειρηματίας αποκάλυψε πώς αντέδρασε ο γιος του, όταν τον είδε πρώτη φορά στην τηλεόραση.

«Δεν το ξέρει ο μικρός το πλατό της τηλεόρασης, δεν ήθελα να τον παίρνω μαζί. Μία φορά είδε εμφάνιση μου τηλεοπτική και λέει “Μπαμπά μπήκες στην τηλεόραση. Πως μπήκες;” με ρώταγε συνέχεια. Δεν θέλω να πιστεύει ότι είμαστε πιο σπουδαίοι από τους άλλους. Δηλαδή τα μάτι ενός παιδιού, που ένας άνθρωπος είναι στην τηλεόραση η βλέπει στην τηλεόραση, τον θεωρεί πιο σπουδαίο. Δεν θέλω ακόμα, να συνειδητοποιήσει σιγά σιγά. Βέβαια αν με έβλεπε καθημερινά θα του είχα εξηγήσει. Με έβλεπε όταν ήταν πιο μικρός αλλά δεν το θυμάται.», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top