Ο καθηγητής-ιδιοφυΐα Κωνσταντίνος Δασκαλάκης μιλά στους Leaders

Κάθε Δευτέρα στις 21:00 στο Star Web TV!

Η διαδικτυακή εκπομπή "Leaders" μας ενημερώνει, κάθε Δευτέρα στις 21:00, για όλες τις πολιτικές, τις κοινωνικές και τις οικονομικές εξελίξεις με την βοήθεια κορυφαίων ειδικών.

Στην παρουσίαση και την επιμέλεια, ο διευθυντής news gathering του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, Ηλίας Παπανικολάου. 

Στην πρεμιέρα της εκπομπής ο αναλυτής διεθνούς ασφαλείας Αθανάσιος Κοσμόπουλος αποκρυπτογράφησε τον συσχετισμό δυνάμεων σε ξηρά, αέρα και θάλασσα μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας.  Αποκάλυψε μάλιστα πως τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη των δύο χωρών κάνουν συνεχώς αερομαχίες πάνω από το Αιγαίο. 

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο κορυφαίος  έλληνας επιστήμονας και καθηγητής του Μ.Ι.Τ Κωνσταντίνος Δασκαλάκης ανέλυσε τον συναρπαστικό κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης. Η διέξοδος για την ελληνική οικονομία θα γίνει με τις νέες τεχνολογίες και τις επενδύσεις στην καινοτομία, υπογράμμισε ο καθηγητής. 

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv
 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top