Πρώτη φορά! Η Demy απαντάει για την αποχώρηση της από το «Στην Υγειά Μας»

«Συμβαίνουν αυτά…»

Αρκετές ημέρες πριν τα Χριστούγεννα είχε γίνει γνωστό ότι η Demy που ήταν να συμμετάσχει στο εορταστικό «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αποχώρησε από το πλατό.

Η νεαρή τραγουδίστρια έφυγε μετά από απόφαση της εταιρείας της Panik Records, καθώς η θέση την οποία της όρισαν από την παραγωγή δεν της άρμοζε. Η θέση που όρισε η παραγωγή δεν ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους, αλλά δίπλα στο πιάνο. 

Η Demy ρωτήθηκε από το «Πρωινό» για το συγκεκριμένο επεισόδιο και εξήγησε ποιοι ήταν οι λόγοι που την ανάγκασαν να αποχωρήσει.

Τσιμιτσέλης-Γερονικολού: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στην Αράχωβα

«Σίγουρα δεν συνέβη αυτό που έγραψαν ακριβώς, γιατί πάντα τα μεγαλοποιούν. Και δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις τα μεγαλοποιούν προς κάποια σεξιστική κατεύθυνση. Γιατί όντως εκείνο το βράδυ, συνέβησαν κάποια πράγματα. Δεν τα βρήκαμε με την παραγωγή και επέλεξα από το να κάνω κάτι που δεν με εκφράζει και εμένα και την εταιρεία μου που έχει επενδύσει τόσα χρόνια, χρόνο και χρήματα, να πάω σπίτι μου και ας είχα κάνει πρόβες, ας είχα πληρώσει συνεργάτες, ρούχα και πράγματα. Αλλά τέλοσπάντων κάναμε αυτή την επιλογή. Αλλά γράφτηκαν πράγματα, γιατί και η Αποστολία είχε ένα θέμα δικό της που δεν γνωρίζω καν ποιο είναι, μας έμπλεξαν μεταξύ μας ότι ξεμαλλιαστήκαμε. Είναι αυτό που με το που ακούσουν ότι μια γυναίκα απαιτεί κάτι για τη δουλειά της, γίνεται λίγο σεξιστικό. Όχι, η αλήθεια είναι πολύ πιο ήσυχη και εντάξει, επαγγελματίες είμαστε, κάποιες φορές δεν βγαίνουν όλα», είπε η τραγουδίστρια.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top