Τελικός GNTM: Οι δοκιμασίες, η βαθμολογία και τα δάκρυα χαράς της Καζαριάν!

Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της η νικήτρια

Έπειτα από τρεις μήνες και διάφορες δοκιμασίες, το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Greece’s Next Top Model.

Τα τρία κορίτσια που κατάφεραν να φθάσουν στον τελικό του reality μόδας ήταν οι Ειρήνη Καζαριάν, Μαριάννα Παινέση, Εβελίνα Σκίτσκο. Τα μοντέλα υποβλήθηκαν σε τέσσερις δοκιμασίες, για κάθε μία από τις οποίες θα βαθμολογούνταν από τους κριτές με άριστα το 10 (ενώ στην τελευταία δοκιμασία ψήφιζε και το τηλεοπτικό κοινό).

Από την πρώτη κιόλας στιγμή το star.gr, ήταν εκεί και κατάφερε να καταγράψει όλα όσα συνέβαιναν μπροστά και πίσω από τις κάμερες.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Στην πρώτη δοκιμασία τα κορίτσια έπρεπε να φωτογραφηθούν για ένα χριστουγεννιάτικο δείπνο με την οικογένειά τους.. Νικήτρια στη βαθμολογία ήταν η Ειρήνη με 39 βαθμούς και ακολούθησαν η Εβελίνα και η Μαριάννα.

Στη συνέχεια, οι  τρεις φιναλίστ βρέθηκαν σε πάρτι με φίλους τους οποίους υποδύθηκαν 10 άντρες μοντέλα. Πρώτη στη βαθμολογία ήταν η Ειρήνη, ενώ ακολούθησαν η Εβελίνα και η Μαριάννα.

Η τρίτη δοκιμασία λίγο πριν την ανάδειξη του Greece’s Next Top Model, ήταν μια πριβέ βραδιά με το «αγόρι» τους, όπου στη φωτογράφηση, εκτός από τα τρεις φιναλίστ, έλαβε μέρος και ένας άντρας μοντέλο.  Και οι τρεις κοπέλες, αφού ξεπέρασαν την αρχική αμηχανία, άφησαν ιδιαίτερα ικανοποιημένο τον Δημήτρη Σκουλό που τις φωτογράφισε.

Στην τέταρτη και τελευταία δοκιμασία, το διαφημιστικό σποτ για ποτό, ψήφισαν και οι τηλεθεατές.  Οι τρεις φιναλιστ επιστράτευσαν υποκριτική ικανότητα, χάρη μοντέλου και ερωτική διάθεση προκειμένου να αναδειχθούν στο απόλυτο «κορίτσι του Campari».

Εβελίνα, Μαριάννα και Ειρήνη έπρεπε να βγάλουν τον πιο αισθησιακό και σικ χαρακτήρα τους για τις ανάγκες του διαφημιστικού σποτ. Η Ειρήνη Καζαριάν τα πήγε πολύ καλά για τα μέλη της κριτικής επιτροπής καθώς θεωρήθηκε η καλύτερη.


Οι βαθμολογίες στις τρεις δοκιμασίες:
Πρώτη: Καζαριάν 39, Σκίτσκο 37, Παινέση 33!
Δεύτερη: Καζαριάν 40, Σκίτσκο 37, Παινέση 36!
Τρίτη: Καζαριάν 37, Σκίτσκο 39, Παινέση 40!
Συνολική βαθμολογία: Καζαριάν 116, Σκίτσκο 113, Παινέση 109!
Με τις ψήφους του κοινού: Καζαριάν 123, Σκίτσκο 119, Παινέση 116

GNTM: Μεγάλη Νικήτρια με 162 βαθμούς η Ειρήνη Καζαριάν


Μεγάλη νικήτρια του GNTM για το 2018 στέφθηκε μετά από τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής η Ειρήνη Καζαριάν, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

GNTM: Μόνο στο Star.gr οι πρώτες δηλώσεις της Ειρήνης Καζαριάν!

Δεύτερη αναδείχθηκε η γλυκιά Εβελίνα Σκίτσκο, ενώ τρίτη η εξωτική Μαριάννα Παίνεση. Η Ειρήνη συγκέντρωσε συνολικά 162 βαθμούς, η Εβελίνα 154 και η Μαριάννα 149.

GNTM: Όσα είπαν Εβελίνα και Μαριάννα στο Star.gr μετά τον τελικό

GNTM: Καγιά, Παπαγεωργίου, Σκουλός μετά τον μεγάλο τελικό στο Star.gr

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων το star.gr, συνάντησε τη νικήτρια και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν το περίμενα… μου το είπε ο κύριος Μπράτης. Ακόμα να το πιστέψω. Ζω σε ένα όνειρο. Πήρα τον τίτλο. Θα πάω Γερμανία να δουλέψω, να ξεκινήσω καριέρα και… είμαι η νικήτρια! Σας ευχαριστώ πολύ που με ψηφίσατε. Είμαι πολύ χαρούμενη και σας αγαπάω», είπε για τους χιλιάδες τηλεθεατές που την ψήφισαν και της έδωσαν τους επτά βαθμούς.


Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top