«Αλήθειες με τη Ζήνα»: Τηλεοπτικός Μαραθώνιος για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου

Για 4η χρονιά, η Ζήνα Κουτσελίνη και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρίσκονται δίπλα στο σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», για να ενισχύσουν οικονομικά το μεγάλο κοινωνικό έργο, που προσφέρει εδώ και 24 χρόνια.

Την πρώτη τηλεοπτική χρονιά της εκπομπής, στον μαραθώνιο για το «Χαμόγελο του Παιδιού»,  είχε βγει τηλεφωνικά ο Παντελής Παντελίδης και μετά από προτροπή της Ζήνας, ο Παντελής υποσχέθηκε να κάνει μια συναυλία για το χαμόγελο.  

Τρία χρόνια μετά, η εκπομπή κάνει πράξη την επιθυμία του και ας μην είναι πια ανάμεσά μας.

Η μεγάλη γιορτή θα γίνει την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.

Στο πλευρό της Ζήνας , ο αδερφός του,  Τριαντάφυλλος Παντελίδης,  που αποδέχτηκε την πρόσκληση να παρευρεθεί  στην εκπομπής ως συμπαρουσιαστής.

Με εμπνευστές τον μικρό Ανδρέα και τον Παντελή, η ενέργεια ξεκινάει  την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για το Παιδί. Παρόν και σε αυτό το μαραθώνιο ο «πατέρας» χιλιάδων παιδιών,  Κώστας Γιαννόπουλος.
Το πλατό μας γεμίζει από τα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη. Ερμηνεύουν ζωντανά γνωστοί καλλιτέχνες. Τους πλαισιώνει  η ορχήστρα του Παντελή.

Βαλάντης, Λούκας Γιώρκας , Νίκος Ζωιδάκης, Βο,  Παναγιώτης Πετράκης, Γιώργος Τσαλίκης, Μάρκος Σεφερλής , Ραλλία Χρηστίδου και η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου με 20μελή χορωδία.
 
Τρόποι στήριξης

Κάλεσε στο 19810 από σταθερό ή κινητό
(χρέωση από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας)


 
Στείλε SMS στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ
(χρέωση 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας)
 
Για οικονομική ή σε είδος προσφορά μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο του οργανισμού στο 11040 (χρέωση 1 αστική μονάδα)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top