Ο Μένιος Φουρθιώτης "ξεσπάθωσε": "Είναι ντροπή της Καινούργιου..."

Τι είπε για τη νέα του εκπομπή

Μετά το διαζύγιο με τo Open έδινε το "παρών" μόνο μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Ο λόγος για τον Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος το μεσημέρι της Παρασκευής έκανε τη δική του επιστροφή στην τηλεόραση, μιας και ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του STAR, «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο γνωστός παρουσιαστής, λίγο πριν κάνει πρεμιέρα ξανά, δεν παρέλειψε να ρίξει τα καρφιά στην Κατερίνα Καινούργιου, που ήταν ένα από τα άτομα που δεν του στάθηκαν στην δύσκολη στιγμή που πέρασε.

"Συγκεκριμένο άτομο βιάστηκε και θα το πω πρώτη φορά δημόσια, είναι ντροπή η Κατερίνα Καινούργιου και το λέω με ονόματα, γιατί ψέματα δε λέω. Απολύθηκε από τον Τζώνη Καλημέρη επί διεύθυνσής του στον Alpha, χωρίς καν να την πάρει ένα τηλέφωνο να της πει φεύγεις, πήρε με κλάματα τηλέφωνο συνεργάτιδά μου και της δώσαμε θέση εργασίας της Κατερίνας Καινούργιου. Της στήσαμε ομάδα, της φέραμε τον Θέμη Μάλλη, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και της παρείχαμε τα πάντα", είπε.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής δε μάσησε τα λόγια του και συνέχισε σε έντονο ύφος, αναφερόμενος στο πρόσωπο της ξανθιάς παρουσιάστριας που πλέον είναι στην πρωινή εκπομπή του πρώην τηλεοπτικού του σπιτιού. "Ήταν η πρώτη που με τον πιο αισχρό τρόπο που έχω δει στην ζωή μου, με ένα δελτίο τύπου ανθρώπου που διαχειρίζεται στο κανάλι αυτό τις δημόσιες σχέσεις ενός σταθμού που ούτε το όνομά μου δεν έγραψε σωστά από την βιασύνη της έκδοσης που απάντησε τότε ο Θέμης Σοφός πως δεν υπάρχει τελεσίδικη κρίση της δικαιοσύνης υπάρχει τελεσίδικη απόφαση, τελεσίδικη απόφαση δεν υπάρχει γιατί δεν έχει γίνει δικαστήριο ακόμα με το OPEN. Το μόνο λυπηρό λοιπόν ήταν αυτό της Κατερίνας Καινούργιου η οποία είπε ότι “δεν ήταν ποτέ ο Κύριος Μέανδρος μέλος του καναλιού”, Μένανδρος είναι το όνομά μου, Μένιος. Αυτό είναι ντροπή, είναι ντροπή Ζήνα μου! Η Κατερίνα ούτε αυτά που της έλεγαν στο control δεν μπορούσε να πει!", αποκάλυψε.

Μένιος Φουρθιώτης: Επιστρέφει με δύο εκπομπές, επτά ημέρες την εβδομάδα!

Στη συνέχεια, έδωσε περισσότερες λεπτομέρεις σχετικά αυτό που τοσο καιρό αναρτούσε στα social media και δεν είναι άλλο από την επιστροφή της εκπομπής του "Αποκαλυπτικά live". Όπως είπε, το νέο του σπίτι δεν είναι άλλο από το Νέο Έψιλον, προσθέτοντας ότι η πρεμιέρα της εκπομπής  είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο στις 13:15.

Μάλιστα, από τη Δευτέρα θα βρίσκεται στο τιμόνι και καθημερινής εκπομπής με τίτλο "Μένιος live", έχοντας μαζί του την Νανά Παλαιτσάκη, τον Θάνο Μακρογαμβράκη, τη Βιβή Παπουτσάκη, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον Νάσο Γουμενίδη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top