H Νάνσυ Παραδεισανού έκλαψε, η Ελένη Μενεγάκη απορούσε!

Τα δάκρυα της δημοσιογράφου στο πλατό

Ένα βίντεο που προβλήθηκε στον άερα της εκπομπής "Ελένη" το μεσημέρι της Τρίτης έκανε την τηλεοπτική παρέα να συγκινηθεί.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη νέα χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έβγαλε το BBC κι έκανε όλους όσοι ήταν στο πλατό να βουρκώσουν. Λίγο παραπάνω, όμως, συγκινήθηκε η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Μέσα στο τρέξιμο που έχουμε, αισθανόμαστε τύψεις και ένα σφίξιμο στην καρδιά και όταν μέσα σε ένα βίντεο των 30 δευτερολέπτων τα βλέπω όλα, είναι σαν κάποιος να μου τραβά το αφτί… Η αλήθεια είναι ότι παιδιά εμάς θέλουν και όχι τα δώρα μας… Κι εμείς τη μάνα και τον πατέρα μας θέλαμε», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη. 

BBC: Έβγαλε την πιο συγκινητική Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του 2018

Μετά την προβολή του βίντεο, η συναισθηματική φόρτιση της Νάνσυς ήταν η μεγάλη κι η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης τη ρώτησε: «Ρε παιδιά, συγγνώμη από περιέργεια. Εμείς έχουμε γεννήσει και κλαίμε. Εσύ, που δεν έχεις γεννήσει, γιατί κλαις;»!

Τότε, η Νάνσυ με βουρκωμένα μάτια είπε: «Έκλαιγα στο κοντρόλ και έφυγα κλαίγοντας, δεν ξέρω… Δεν ξέρω Ελένη, τι να σου πω; Είναι πολλά…».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top