Η Ειρήνη Στεριανού "καρφώνει" την Ειρήνη Ερμίδου

Τι είπε για την πρώην συμπαίκτριά της;

Στην κάμερα της εκπομπής "Στη Φωλιά των ΚουΚου" μίλησε η Ειρήνη Στεριανού κι απάντησε σε ερωτήσεις και σχόλια των χρηστών του Twitter.

Έτσι, η πρώην παίκτρια του GNTM 2018 κλήθηκε να σχολιάσει, μεταξύ άλλων, την Ειρήνη Ερμίδου και τη συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι.

«Η συμπεριφορά της Ερμίδου τώρα προς το τέλος πριν την αποχώρησή μου ήταν λίγο υπεροπτική και η άποψή της προς τις άλλες κοπέλες ήταν με άσχημο τρόπο, αλλά εντάξει. Θεωρώ πως θα μεγαλώσει και θα στρώσει», ανέφερε η 24χρονη.

Απαντώντας σε άλλα... πικρόχολα tweets σχετικά με τη φωνή της, παραδέχτηκε «κι εγώ όταν με άκουσα απ’ έξω εκνευρίστηκα λίγο με τη φωνή μου, αλλά δεν μπορώ να την αλλάξω, συγγνώμη».

Στη συνέχεια, όταν την παρομοίασαν με την περσόνα που υποδυόταν η Μαρία Ιωαννίδου στις ταινίες, γράφοντας: «Η Ειρήνη Στεριανού μιλάει σαν την Ιωαννίδου στις ταινίες του ’70… μόνο η τσίχλα και η ατάκα «θέλω άντρα» της λείπει!», απάντησε: «Παιδιά δεν την ξέρω την Ιωαννίδου. Τι είναι; Κάτι σαν τον «γονδολιέρη»; Είμαι μόνο 23. Τι να κάνω;»..

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των ΚουΚου"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top