Δημήτρης Σκουλός: Πήγε "Στη Φωλιά των Κου Κου" με τη γυναίκα του

Το πρωί της Δευτέρας

Καλεσμένος ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας "Στη Φωλιά των Κου Κου" ο Δημήτρης Σκουλός.

Μάλιστα, ο φωτογράφος που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM 2018 βρέθηκε στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Star, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Τζέλα.

Έτσι, μεταξύ άλλων ο κριτής του reality μόδας ρωτήθηκε όχι μόνο για τις αλλαγές που έχει η ζωή του μετά τη δημοσιότητα λόγω τηλεοπτικής παρουσίας, αλλά και για την κατά 15 χρόνια νεότερη σύζυγό του, Τζέλα.

«Μου πήρε καιρό να διαχειριστώ την αναγνωρισιμότητά μου», είπε αρχικά. Και συνέχισε γελώντας και κοιτώντας τη σύζυγό του: «Όσον αφορά την Τζέλα μπορούμε να τη ρωτήσουμε γιατί είναι εδώ. Δεν θα έρθει ποτέ μπροστά. Με κοιτάει…».

Στη συνέχεια και μετά από σχετική ερώτηση σχολίασε τα κορίτσια του GNTM ένα- ένα!

«Η Ειρήνη έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός μοντέλου. Έχει απίστευτο σώμα, είναι πανύψηλη, έχει φοβερά άκρα, κόκκαλα, φοβερούς ώμους, δάχτυλα, πόδια. Αυτό που δεν έχει και το αποκτάει σιγά – σιγά είναι η αυτοπεποίθηση. Είναι άγουρη, τώρα μπήκε στο χώρο, δεν είχε καν επαφή με το χώρο. Δεν έχει μεγάλη χάρη, δεν έχει βρει ακόμα τη θηλυκότητά της. Έχει όμως το υλικό, είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να δουλέψεις πάνω του και σιγά σιγά να εξελιχθεί», είπε για την Ειρήνη Ερμίδου. Και συνέχισε αναφερόμενος στην Εύη Ιωαννίδου: «Η Εύη είναι τρία μέτρα! Είναι πάρα πολύ ψηλή, πάρα πολύ έντονη, έντονη ομορφιά, έντονα ζυγωματικά, τα έχει όλα έντονα. Είναι ένα άλλο μοντέλο που ό,τι κάνει το κάνει 100%».

Όσο για την Άννα Αμανατίδου; «Είναι το αντίθετο από την Ειρήνη Ερμίδου. Είναι σέξι κοπέλα και σαν Λατίνα. Μπορεί να μην έχει το ύψος της Ερμίδου ή ό,τι χρειάζεται, αλλά είναι τόσο δυνατή, έχει τόσο δυνατό χαρακτήρα και στις φωτογραφίσεις εάν οι άλλες βάζουν το 100%, αυτή βάζει το 120%, οπότε όλα αυτά που είναι τα φο της τα ξεχνάς. Ό,τι σιγουριά και αυτοπεποίθηση λείπει από την Ερμίδου το έχει η Αμανατίδου. Και πάει μπροστά στον φακό και ο φακός “λιώνει”», είπε και αναφερόμενος στην Ξανθή Τζερεφού αποκάλυψε: «Η Ξανθούλα είναι πολύ γλυκός άνθρωπος. Έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που καλώς ή κακώς δεν μπορείς να τα αποφύγεις. Όταν φωτογραφίζεται το μάτι σου πάει πάνω σε αυτήν θέλεις δεν θέλεις. Θα την επέλεγα για μοντέλο μου αλλά γι' αυτό που αντιπροσωπεύει. Δεν θα την έβαζα ποτέ σε μια high fashion με κοπέλες που 1,85 δίπλα γιατί θα της έκανα ζημιά. Και είναι δυνατός χαρακτήρας, αφού τα καταφέρνει με κάτι “θηρία” μέσα».

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των ΚουΚου"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top