Χανταμπάκης - Σπαλιάρας στο Nomads: Οι πρώτες δηλώσεις πριν το ταξίδι

Τι είπε στην κάμερα;

Είναι ανάμεσα στους οκτώ νέους παίκτες που θα «εισβάλλουν» στο Nomads. Ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Γιάννης Σπαλιάρας, λίγο πριν την είσοδό τους στο απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας του ΑΝΤ1 μίλησαν στην κάμερα του "Πρωινό"!

«Ήταν δύσκολη απόφαση. Ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι φεύγω να πάω στο Nomads. Ο γιος μου, που είναι πέντε χρονών, μου λέει μπαμπά πήγαινε να σε δούμε, να κερδίσεις, να μου αφιερώνεις τις νίκες. Η κόρη μου ακόμη δεν το έχει συνειδητοποιήσει. Τα παιχνίδια από ότι έχω παρακολουθήσει είναι συνδυαστικά. Όλα τα παιδιά έχουν ίδιες πιθανότητες. Τους σεβόμαστε όλους. Εμείς είμαστε μια καινούργια ομάδα. Νομίζω ότι η εμπειρία βοηθάει. Και θα δείξει. Δεν θέλω να πω μεγάλες κουβέντες», είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Στην κάμερα μίλησε και ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος τόνισε: «Είναι δύσκολο για μένα να αφήσω τη μητέρα μου για δεύτερη φορά, αλλά όλες τις αποφάσεις τις παίρνουμε όλοι μαζί».

Μάλιστα το γνωστό μοντέλο δεν δίστασε να αναφερθεί στην κόντρα του με τον Στέλιο Χανταμπάκη, όταν και οι δύο ήταν στο Survivor.: «Σ’ ένα ριάλιτι δημιουργούνται κόντρες, τσακωμοί και δυνατές φιλίες. Δεν γίνεται να είναι όλοι κολλητοί. (…) Μίλησα πριν λίγο με τον Ντάνο και μου είπε πως το ζηλεύει. Όπως και ο Βασάλος. Σίγουρα με τον Ορέστη Τσανγκ έχω περάσει πάρα πολύ ωραίες στιγμές»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top