Τι οδήγησε στο "διαζύγιο" Κανάκη - Αντ1; Όλο το παρασκήνιο

Διαβάστε τι αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του star.gr

Αντώνης Κανάκης Αντ1

Πρώτη δημοσίευση 26/10/18 13:10

Ό,τι αρχίζει με χαρά, τελειώνει με... Καρρά, λέει μια φράση που μπορεί και να ταιριάζει στη σχέση Αντώνη Κανάκη και ΑΝΤ1.

Γιατί ο χωρισμός είναι γεγονός: ο ένας είναι από την Θεσσαλονίκη, όπως και ο προαναφερθείς Βασίλης, τώρα όλοι ρωτάνε να μάθουν για το "διαζύγιο", τι και πώς και πότε και γιατί. Μέχρι να ξεχαστεί κι αυτό - όπως τόσοι ακόμα που έγιναν, γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται...

Το "κακό" με τα τηλεοπτικά "διαζύγια" είναι ότι "απασχολούν" λίγο παραπάνω. Και το τελευταίο από αυτά που ανακοινώθηκε μια Πέμπτη (25 Οκτωβρίου) δε θα αποτελέσει εξαίρεση - ξεκάθαρα.

Γιατί 21 χρόνια συνεργασίας μόνο λίγα δεν τα λες, όπως και τα νούμερα που έφερε ο παρουσιαστής στο κανάλι, αλλά και τη φήμη, δόξα και βήμα που έφερε το κανάλι στον παρουσιαστή. 

Τι "κρύβεται", όμως, πίσω από όλο αυτό; Πόσο καιρό είχαν "σηκωθεί τα μανίκια" (εκατέρωθεν) για να μπουν στο ρινγκ;

Εν ολίγοις, γιατί "χώρισαν" Αντώνης Κανάκης - ΑΝΤ1;

Την ώρα που στην Κηφισίας 10-12 επικρατεί ένα μούδιασμα μετά τις εξελίξεις, μέσα στους διαδρόμους (σιγο)ψιθυρίζεται ότι το κανάλι είχε εκφράσει από καιρό τη δυσαρέσκειά του με τον πάλαι ποτέ κύριο "ΑΜΑΝ".

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, ο παρουσιαστής φέρεται να είχε συμβατική υποχρέωση να ("κατεβάσει" και να) καταθέσει ιδέες για το πώς θα μπορούσε να στηθεί τελικά η (νέα όπως προαναγγελόταν) late night ζώνη του σταθμού, που έχει διαγράψει τη δική της πορεία με τα βραδινά Nielsen-favorite προγραμματά της.

Το ότι αυτό δεν έγινε ποτέ, έγινε η αφορμή να ξεκινήσουν οι πρώτες γκρίνιες ανάμεσα στο ζευγάρι, μιας και το κανάλι άρχισε να νιώθει πως η σχέση είναι... μονόδρομη και "δίνει" μόνο ο ένας - και ποιο ζευγάρι δεν έχει "καβγαδάκια" όταν αυτό γίνεται από συμπτωση και τυχαίο συμβάν... στάση της μιας πλευράς.

Κι αυτό, λένε άνθρωποι από μέσα, έγινε από την πρώτη στιγμή: σα να λέμε όσο είδαμε εμείς τις προτάσεις του Θεσσαλονικιού παρουσιαστή, άλλο τόσο τις είδε και ο σταθμός.

Αντίθετα, εξέφραζε τις "ενστάσεις" του στη γραμμή που είχε αποφασίσει να τραβήξει το κανάλι για τη ζώνη που (θα έπρεπε σε μεγάλο μέρος) να φέρει την υπογραφή του.

Σε αυτό ήρθε να προστεθεί και το ότι υπήρχε μια "δημιουργική ασάφεια" στο κάθε πότε θα έβγαινε στον άερα μαζί με την τηλεοπτική του παρέα - κάτι που είχε δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής ακόμα και πριν του ανανεώσει ο ΑΝΤ1 το συμβόλαιο μέχρι και το 2021.

Σίγουρα θα υπήρχαν και πιο "μικρές" αφορμές, που εν προκειμένω, θα επικαλεστώ τη γιαγιά μου που έλεγε ότι ενίοτε "ένα κι ένα κάνει έντεκα".

Και το "μπαμ" (χωρίς την πλάκα που θα του έδινε ο Χρήστος Φερεντίνος") έγινε στις 25 Οκτωβρίου, αλλά η από κοινού ανακοίνωση - έστω και με χρονική διαφορά μίας σχεδόν ώρας - δείχνει ότι το θέμα λήγει εδώ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, θα αποφευχθεί η συνάντηση στις δικαστικές αίθουσες - που άρχισε να φημολογείται.

Άλλωστε, δε χάλασε η "ανθρώπινη σχέση" του Αντώνη με τον ΑΝΤ1, αλλά η επαγγελματική. Τα 20 χρόνια είναι πολλά άλλωστε για να "διαγραφούν" τα πιο βαθιά αισθήματα - και αυτό ισχύει και στη δική τους περίπτωση.

Ακούγεται σαν "πολύ κακό για το τίποτα", αλλά οι επόμενες μέρες/ ώρες είναι που θα δείξουν...

 

της Κάσσι Φιλιππιτζή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top