Elif: Η Αρζού είναι έξαλλη με την Τουγτσέ

Συντονιστείτε στις 17:30 στο Star

Στο σημερινό επεισόδιο της Elif, η Αρζού είναι έξαλλη με την Τουγτσέ επειδή έφυγε μόνη της από το σπίτι και τη βάζει τιμωρία.  Δεν ξέρει όμως τι να κάνει με τον Σερντάρ για να τον ξεφορτωθεί.  Η Αλιγιέ βρίσκει το βραχιόλι της Αρζού στο δωμάτιο του Σελίμ και της Ζεϊνέπ και υποψιάζεται πως εκείνη πυροβόλησε τη Ζεϊνέπ. Η σκέψη της προκαλεί τρόμο.

Ο Μουράτ πιστεύει πάλι πως ο Ερκούτ είναι αυτός, που άφησε παράλυτη την αδελφή του. Ο Ερκούτ προσπαθεί να ξεφύγει από το κυνηγητό του Μουράτ αλλά όταν βλέπει τη Ζεϊνέπ σε αναπηρικό αμαξίδιο συγκλονίζεται και σκέφτεται να παραδοθεί στην αστυνομία. 

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς Elif από το Star..

Πριν όμως πηγαίνει στο κτήμα για να δει την Αρζού και της λέει πως θα παραδοθούν στην αστυνομία και οι δύο.  Η Αλιγιέ ακούει τη συζήτησή τους και δεν μπορεί να πιστέψει αυτά, που ακούει.  Η Αρζού αρνείται να παραδοθεί και ο Ερκούτ της λέει πως αυτός θα πάει και θα ομολογήσει όλα όσα ξέρει.  Στο δρόμο όμως κάποιοι άντρες τον απαγάγουν και πιστεύει πως η Αρζού είναι υπεύθυνη.  Η Αλιγιέ δίνει στην Αρζού το βραχιόλι της και εκείνη δεν ξέρει τι να κάνει καθώς φοβάται πως η πεθερά της τα έχει καταλάβει όλα. 

Η Ζεϊνέπ είναι απογοητευμένη. Φοβάται πως ο Σελίμ θα τη βαρεθεί. Ο Σελίμ της ορκίζεται πως δεν θα την αφήσει ποτέ αλλά τα λόγια του δεν ησυχάζουν τη Ζεϊνέπ.  Η κοπέλα παίρνει εξιτήριο αλλά δεν θέλει να πάει στο κτήμα γιατί δεν θέλει κανείς να τη λυπάται. Ο Σελίμ είναι πολύ λυπημένος.  Η Γκόντζα στενοχωριέται επειδή ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ θα επιστρέψουν στο κτήμα αλλά ξέρει πως πρέπει πια να συνηθίσει στην ιδέα. Η Κιράζ της συμπαραστέκεται.  Ο Κενάν βρίσκει το σπίτι, όπου κρατείται η Μελέκ και ξέρει πως κάποιος προσπαθεί να τον παρασύρει σε αυτή την παγίδα.  Μαζί με τη Μελέκ καταφέρνουν όμως να ξεφύγουν. 

Όμως το αυτοκίνητο τους χαλάει στη μέση του πουθενά. Στο δάσος βρίσκουν ένα μικρό σπιτάκι και κρύβονται εκεί. Όμως ο Κενάν συνειδητοποιεί πως με το να κρύβεται δεν λύνονται τα προβλήματα και αποφασίζει να επιστρέψει σπίτι του μαζί με τη Μελέκ.  Η Μελέκ θέλει να του πει την αλήθεια για την Ελίφ αλλά αποφασίζει να περιμένει μέχρι να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα.  Ο Νετζντέτ είναι έξαλλος με τους άντρες του επειδή τους ξέφυγαν η Μελέκ και ο Κενάν.  Ο Μελίχ ανησυχεί επειδή δεν μπορεί να βρει τη Μελέκ. Η Ελίφ νοσταλγεί τη μητέρα της και δεν καταλαβαίνει γιατί δεν έχει επιστρέψει ακόμα.  Η Γκιουλνούρ κάνει ό,τι μπορεί να της φτιάξει το κέφι…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top