«Έκανα παρέα με την Καινούργιου, τώρα έχω ενάμιση χρόνο να τη δω»

Τι είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη για τη φιλία τους

Με αφορμή τη φιλία της Νάνσυς Παραδεισανού με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έγιναν αποκαλύψεις για τις τηλεοπτικές φιλίες στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα Δε Γίνεται», το μεσημέρι της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, η Φωτεινή Πετρογιάννη μίλησε για την περίοδο που έκανε στενή παρέα με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Η καθημερινότητα τους τρώει τους ανθρώπους. Κι εγώ έκανα πολλή παρέα με την Κατερίνα Καινούργιου, όταν συνεργαζόμασταν. Τώρα έχω να τη δω ένα με ενάμιση χρόνο» σχολίασε η δημοσιογράφος με την οικοδέσποινα της εκπομπής να τη ρωτάει ποιος ευθύνεται γι αυτό.

Τότε πήρε την απάντηση από τη Φωτεινή Πετρογιάννη: «Δε νομίζω πως ευθύνεται κάποιος. Νομίζω η καθημερινότητα... Δεν δουλεύουμε στο ίδιο κανάλι, δεν έχουμε την καθημερινή τριβή, αλλά και επαφή».

«Τελικά μάλλον καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι φίλος δεν υπήρξες ποτέ. Μάλλον έκανες παρέα γιατί έπρεπε κάποιες υποχρεώσεις να τις κάνετε μαζί. Κάποιες μέρες μπορεί να μην έπρεπε να τις κάνετε και μαζί αλλά επέλεγες να πιεις ένα καφέ, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό. Η ζωή συνεχίζεται και αν οι άνθρωποι δεν μπορούν να είναι μαζί, δεν σημαίνει κάτι. Ό,τι αρχίζει, τελειώνει» είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top