Δ.Σκουλός: O σκληρός κριτής του GNTM μιλάει πρώτη φορά για την κόρη του!

Αποκλειστικά στο star.gr

O Δημήτρης Σκουλός είναι από τους πιο γνωστούς Έλληνες φωτογράφους στον χώρο της μόδας και έχει δουλέψει για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας στον κόσμο: Harper’s Bazaar, Vogue, Elle και Madame Figaro.

Εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz και κορυφαία μοντέλα έχουν παρελάσει μπροστά από την κάμερα του, ενώ έχει αναλάβει τις διαφημιστικές καμπάνιες για μεγάλα brands διεθνούς βεληνεκούς.

Αυτή την περίοδο συμμετέχει στο Greece’s Next Top Model ως κριτής, ενώ έχει τη φήμη του αυστηρού. Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του star.gr και είπε:

«Τι σημαίνει σκληρή κριτική; Δεν θα είμαι σκληρός σε μια κοπέλα ή σε μια κριτική που θα κάνω για να είμαι σκληρός… Εγώ λέω πάντα αυτό που βλέπω και είναι η δική μου άποψη, μπορεί να είναι και λάθος, αλλά είναι η άποψή μου. Τώρα αν αυτό ακούγεται σκληρό ή αν η αλήθεια δεν γίνεται δεκτή, δεν είναι δικό μου πρόβλημα».

Πρώτη φορά, ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε για την μοναχοκόρη του, Μάιρα και απάντησε για το πώς θα αντιδρούσε εάν εκείνη του έλεγε ότι θέλει να γίνει μοντέλο:

«Εάν θέλει πραγματικά, ας το κάνει. Εγώ έχω πει στο παιδί μου ότι θέλω εγώ σαν μπαμπάς της, να κάνει οτιδήποτε την κάνει ευτυχισμένη και ότι κάνει με αγάπη, είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει καλά. Δεν θέλω να την βάλει σε καλούπι, ότι πρέπει να γίνεις γιατρός, δικηγόρος… αν θέλει ας γίνει… αλλά μπορεί να θέλει να γίνει τραγουδίστρια, μοντέλο, να ασχοληθεί με τις τέχνες… Εγώ θέλω να κάνει αυτό που θα αγαπάει πολύ Αυτό έκανα κι εγώ στη ζωή μου και είμαι ευτυχισμένος.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This.. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️#love

A post shared by skoulos (@skoulos) on

Έκανε το χόμπι του… επάγγελμα!

«Πλήρης δεν νιώθει ποτέ κανένας άνθρωπος. Νιώθω τυχερός άνθρωπος γιατί θεωρώ ότι οποιοσδήποτε κάνει το χόμπι του επάγγελμα, είναι τυχερός άνθρωπος, δηλαδή εκεί που πραγματικά ήταν ο ελεύθερος μου χρόνος, έγινε η δουλειά μου».

Τα πρότυπα ομορφιάς και τα κορίτσια που έχει ξεχωρίσει στο GNTM

«Κάθε πρόσωπο πρέπει έμενα προσωπικά να μου βγάζει ένα συναίσθημα. Δεν έχει σημασία αν οι αναλογίες είναι τέλειες, αλλά να βγάζει τέτοιο συναίσθημα που να θέλω να τη φωτογραφίζω όλη τη μέρα».

«Ναι, έχω ξεχωρίσει τουλάχιστον τρία κορίτσια».

«Σίγουρα αλλάζει το πρότυπο ομορφιάς με τα χρόνια. Και αν πάρουμε την ιστορία μόδας από παλιά θα δείτε ότι το πρότυπο της γυναίκας διαφέρει ανά δεκαετίες…»

Η συμβουλή που θα έδινε στη νικήτρια του GNTM

«Είναι πολύ δύσκολος χώρος, κάτι που δεν ξέρουν, αυτοί που δεν δουλεύουν σε αυτόν τον χώρο της μόδας. Η συμβουλή μου είναι, καταρχήν να προσέχει τον εαυτό της και πρέπει να βάλει το κεφάλι κάτω, να δουλέψει πάρα πολύ σκληρά, να έχει πάρα πολύ υπομονή, να μην απογοητεύεται, γιατί αυτός ο χώρος είναι γεμάτος απορρίψεις. Ο ανταγωνισμός είναι πάρα πολύ μεγάλος, ειδικά στο εξωτερικό».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tonight at @gntmgr with @ilianapapageorgiou @angelosbratis and @vickykaya_ #showtime 9pm

A post shared by skoulos (@skoulos) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today I'm working with this amazing lady @mariampekatwrou

A post shared by skoulos (@skoulos) on

 

 

 

Της Τζωρτζίνας Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr) 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top