Πρεμιέρα με... κλάματα για την Ελεονώρα Μελέτη - Γιατί «λύγισε» on air;

Η συγκίνηση της παρουσιάστριας

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τρίτης η Ελεονώρα Μελέτη με έναν καλεσμένο που την έκανε να... κλαίει στην πρώτη καλησπέρα της στο τηλεοπτικό κοινό, μιας και της εξιστόρησε όσα έζησε στη φονική πυρκαγιά στις 23 Ιουλίου στο Μάτι.

Στην τηλεοπτική της επιστροφή με την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα», στη late night ζώνη του Alpha η παρουσιάστρια φορώντας ένα λευκό ζιβάγκο, pencil leather midi φούστα και μαύρες γόβες, υποδέχτηκε τον Ανδρέα Δημητρίου, τον πυροσβέστη – σύμβολο, ο οποίος έχασε την σύζυγο και το παιδί του μέσα σε μια στιγμή κι ο οποίος άνοιξε την καρδιά του και έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση

Τα όσα ακούστηκαν από τα στόμα ενός από τους τραγικούς πρωταγωνιστές και οι περιγραφές του για όταν αντίκρυσε για πρώτη φορά την γυναίκα του και τον μόλις 6 μηνών γιο του μετά την πυρκαγιά έκαναν το κλίμα ακόμα πιο φορτισμένο κλίμα.

Την ώρα που εκείνος "κατέθεται" συναισθήματα και πρώτες σκέψεις μετά τον θάνατo της οικογένειάς του, η 40χρονη παρουσιάστρια δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της καθώς όπως εξήγησε το περασμένο καλοκαίρι είχε γίνει μόλις μητέρα για πρώτη φορά και δεν μπορούσε να διαχειριστεί ένα τόσο τραγικό συμβάν.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top