Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Ελισάβετ Μουτάφη μετά τον γάμο της

Τι δήλωσε η ίδια σε τηλεοπτική της συνέντευξη

Το πρωί της Πέμπτης, έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση αφότου έβαλε... βέρα στο δεξί.

Ο λόγος για την Ελισάβετ Μουτάφη η οποία καλεσμένη «Στη Φωλιά των ΚουΚου» δε θα μπορούσε παρά να μιλήσει για τον γάμο της με τον Μάνο Νιφλή, που έγινε την 1η Σεπτεμβρίου στη Σαντορίνη.

«Μου φαίνεται περίεργο! Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας γιατί μέναμε μαζί. Μ' αρέσει. Δεν ξέρω μέχρι πότε θα μ' αρέσει και δεν εννοώ σε σχέση με τον σύντροφό μου. Εννοώ σε σχέση με όλα αυτά που λένε για τον γάμο. Αλλά εγώ έχω ένα καλό. Όταν επιλέγω να δω κάτι θετικά, ακόμα κι αν έχει θεματάκια έτσι θα το ζήσω», είπε η εδώ και 20 ημέρες παντρεμένη ηθοποιός.

Και συνέχισε αναφερόμενη στο νυφικό της, που σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνη ο θείος της, Μάκης Τσέλιος: «Το νυφικό ήταν εγώ! Ήταν του θείου μου και της μαμάς μου αλλά μπήκα και εγώ στη μέση. Ήταν εντελώς εγώ και ένιωθα πάρα πολύ ωραία».

Τέλος, μετά απο ερώτηση σχετικά με το αν σκέφτεται να γίνει άμεσα μαμά και να μεγαλώσει την οικογένειά της, είπε: «Φυσικά και θα ήθελα να κάνουμε και το επόμενο βήμα. Όπως ξέρετε αγαπάω τα παιδιά. Είναι κάτι που θέλουμε να το κάνουμε και ελπίζουμε να έρθει. Είμαστε σε χαλαρή φάση δεν θέλουμε να αγχωνόμαστε».

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top