Συγκινήθηκε στην πρεμιέρα της η Ναταλία Γερμανού-Ξαναγύρισε στον Alpha!

Δείτε τι είπε η παρουσιάστρια στην έναρξη

Συγκινημένη και με ένα παστέλ ροζ σακάκι εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής της «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Alpha, η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου!

Η παρουσιάστρια, η οποία επέστρεψε στον τηλεοπτικό σταθμό της Κάντζας μετά από πολλά χρόνια, μπήκε στο πλατό και τα ηχεία έπαιζαν: «Ξαναγύρισα κοντά σου ξαναγύρισα…».

Η ίδια με χαμόγελο και υγρά μάτια είπε: 

«Καλησπέρα! Καλωσορίσατε και καλώς ξαναβρίσκω το σπίτι μου, τους δικούς μου ανθρώπους. Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ, δεν θα δακρύσω όμως… Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, χαρούμενη που θα περάσουμε μαζί αυτή τη σεζόν, ελπίζω και τις επόμενες. Στον Alpha νιώθω σπίτι μου κι εσείς που μας βλέπετε θα νιώσετε κανονικά σπίτι σας. Θα είστε χαλαροί, άνετοι κι εμείς θα αναλάβουμε τη διασκέδασή σας και λίγο την ενημέρωσή σας, σαν προσωπική μας υπόθεση».

Στη συνέχεια παρουσίασε τους συνεργάτες της. Στην παρέα της Ναταλίας θα είναι φέτος ο Κώστας Τσουρός, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Χάρης Γιακουμάτος. Την αρχισυνταξία έχει αναλάβει η Μαίρη Κούσουλα.

Λίγο πριν οι τηλεθεατές δουν για πρώτη φορά στα νέα πλατό της συγκεκριμένης εκπομπής την παρουσιάστρια, έπαιξε ένα συγκινητικό βίντεο που ουσιαστικά καλωσόριζε με τον πιο γλυκό τρόπο την Ναταλία. Από τις κυρίες που ετοιμάζουν τον καφέ και το πρωινό της στον σταθμό μέχρι τους κάμερα μεν και τους παλιότερους συνεργάτες της στον Alpha, την καλωσόρισαν για ένα ευτυχές ποδαρικό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top