Γνωστός δημοσιογράφος:Κάναμε εκπομπή και δεν ήξεραν ότι ήμασταν παντρεμένοι

Σε ποιον ανήκει αυτή η δήλωση;

Γνωστός δημοσιογράφος: Δεν το ήξεραν ούτε στο κανάλι ότι είμαστε ζευγάρι

Έχει μια μακρά πορεία στην τηλεόραση η οποία συνεχίζεται ακόμα και σήμερα. Την προσωπική του ζωή έχει φροντίσει να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι' αυτό υπάρχουν και πτυχές της που δεν είναι ευρέως γνωστές.

Ο Νίκος Μάνεσης παραχώρησε συνέντευξη στο «TV Εθνος» όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι κανείς δεν γνώριζε πως ήταν παντρεμένος με την Φαίη Μαυραγάνη, όταν έκαναν μαζί εκπομπή στον ΑΝΤ1.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να παρουσιάσει μαζί με τη Φαίη μια εκπομπή απάντησε: «Δεν έχουμε καμία αντίρρηση να το κάνουμε. Μας έχει γίνει και πρόταση. Απλά “έτρεχαν” τα συμβόλαιά μας σε διαφορετικές επιχειρήσεις και δεν μπορούσαμε. Άλλωστε, στο παρελθόν έχουμε κάνει μαζί εκπομπή στον ΑΝΤ1. Εμείς ήμασταν το πρώτο ζευγάρι που βγήκε στην τηλεόραση και δεν ήξερε μάλιστα κανείς ότι ήμασταν ζευγάρι. Δεν γνώριζε κανείς ότι ήμασταν παντρεμένοι. Δεν γνώριζε κανείς ότι η Φαίη ήταν έγκυος πριν από 15 χρόνια στην κόρη μας. Δεν το χρησιμοποιήσαμε. Και είπαμε στο κανάλι «να μας βάλετε μαζί, αλλά να ξέρετε ότι εμείς είμαστε ζεύγος», γιατί δεν το ήξεραν ούτε στο κανάλι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top