Η Μιζεράκη απαντά αν τελικά έγινε σεξ μέσα στο "Power of Love"

"Υπήρχαν security..."

Στέλλα Μιζεράκη

Η Στέλλα Μιζεράκη που ξεχώρισε μέσα από το Power of Love και απέκτησε πολύ σύντομα τη δική της εκπομπή, μιλάει για την σχέση της με τον αγαπημένο της, Πάνο Ζάρλα και αποκαλύπτει αν έγινε σεξ μέσα στο παιχνίδι, στο Page 2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα.

Πιστεύεις ότι ο Πάνος είναι ο άντρας της ζωής σου;

«Ο Πάνος είναι ένας άνδρας με πολλά θετικά στοιχεία γι’ αυτό και τον επέλεξα να είναι στη ζωή μου. Είναι σπάνιο και πολύ χαρισματικό παιδί, έχει πολύ χιούμορ, είναι χαρούμενος άνθρωπος και προσπαθεί να κάνει την κάθε μου μέρα πιο όμορφη. Με προσέχει και είναι δίπλα μου σε ότι και αν χρειαστώ γιατί έχει πολύ αγάπη μέσα του και θετική ενέργεια την οποία την μεταδίδει. Χαίρομαι πολύ που βρίσκεται στη ζωή μου. Έχει τα χαρακτηριστικά ίσως και του τέλειου άντρα που φανταζόμουν για τα δικά μου πρότυπα. Αν είναι ο άντρας της ζωής μου θα το δείξει ο χρόνος».

Πώς εξελίχθηκε η σχέση σας από την στιγμή που φύγατε από το παιχνίδι;

«Ήδη μέσα από το παιχνίδι είχα μια ολοκληρωμένη γνώμη για το χαρακτήρα και την προσωπικότητα του Πάνου. Σίγουρα το άγνωστο γεμίζει ερωτηματικά και συγκεκριμένα για το πως θα εξελισσόταν η σχέση μας μετά το παιχνίδι χωρίς κάμερες και χωρίς άλλους παράγοντες γύρω μας. Μπορώ να πω πως η σχέση μας εξελίχθηκε ακόμα καλύτερα απ’ όσο φανταζόμουν Και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Βρισκόμαστε καθημερινά στα γυρίσματα του «Σκάσε και κολύμπα» και κάνουμε πολλά πράγματα μαζί στην καθημερινότητα μας. Όταν έχουμε ελεύθερο χρόνο φροντίζουμε να τον γεμίζουμε δημιουργικά με κοινές δραστηριότητες να βλέπουμε τους δικούς μας ανθρώπους και επίσης σχεδιάζουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές».

Η Μαρία Μπακοδήμου μιλώντας στη «Νέα Σελίδα» απέκλεισε εντελώς το ενδεχόμενο οι παίκτες να έκαναν σεξ, γιατί όπως είπε υπήρχαν security που σας ακολουθούσαν σε κάθε βήμα. Ισχύει;

«Η Μαρία για εμένα δεν ήταν μόνο παρουσιάστρια του «power of love». Την ένιωθα σαν δικό μου άνθρωπο μετά από τόσους μήνες, σαν αδερφή, σαν μητέρα και σαν φίλη. Γνώριζε πάντα πολλά από όσα κάναμε ακόμα και αν δεν ήταν ώρες γυρισμάτων και ήταν πάντα κοντά μας κατά την διάρκεια όλου του παιχνιδιού. Φυσικά δεν υπήρχαν επαφές μεταξύ παικτών αντιθέτου φίλου γιατί ήταν ένας από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού.  Οι security και οι κάμερες ασφαλείας δεν επέτρεπαν στιγμή να χαθεί κάποιος παίκτης από τα μάτια τους ακόμα και στο κομμωτήριο και το μακιγιάζ. Δεν είχε κανένας παίκτης ερωτική επαφή με άλλον κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, από όσο γνωρίζω».

Πώς μπορεί ένα ζευγάρι να δέσει όταν δεν υπάρχει ερωτική επικοινωνία;

«Για να δημιουργηθεί μία σχέση και ένα ζευγάρι δεν είναι βασική προτεραιότητα η ερωτική επαφή, κατά τη γνώμη μου. Δύο άνθρωποι για να ταιριάξουν χρειάζεται να έχουν επικοινωνία κατανόηση και κοινά ενδιαφέροντα. Με τον Πάνο από την αρχή της σχέσης μας υπήρχε ειλικρίνεια και επικοινωνούσαμε με τα μάτια! Με έναν περίεργο τρόπο καταλαβαίναμε ο ένας τον άλλον χωρίς να μιλήσουμε. Είχαμε πολύ χρόνο να έρθουμε κοντά και να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον μέσα από πολλές συζητήσεις και πολλές δραστηριότητες. Το βασικό συστατικό της σχέσης μας είναι ότι έχουμε και οι δύο πολύ χιούμορ και διασκεδάζουμε την κάθε μας στιγμή. Κάνουμε ο ένας τον άλλο να γελάμε γιατί είμαστε και οι δυο πολύ πειραχτήρια και αυτό μας έφερε πιο κοντά».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top