Ελληνίδα τραγουδίστρια δήλωσε: «Δεν ντρέπομαι να τραγουδάω σε πανηγύρια»

Ο λόγος για την Κατερίνα Στανίση

Για τα κομμάτι καλλιτεχνών με πορεία χρόνων στο χώρο, για τον Στέλιο Καζαντζίδη, τα πανηγύρια, αλλά και για τη νέα της δισκογραφική δουλειά μίλησε η Κατερίνα Στανίση το πρωί της Παρασκευής, καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10».

«Υπήρξαν φορές που έλεγα “Θεέ μου, όχι άλλη δουλειά”! Γιατί η κούραση, τα πολλά ταξίδια έφεραν θλίψη, κατάθλιψη, μοναξιά, δεν υπήρχαν φίλοι, δεν υπήρχε τίποτα… Πολύ λίγα πράγματα ακούγονται από αυτά που κάνουν οι παλαιοί τραγουδιστές. Ο κόσμος αν δεν το ήθελε δεν θα ερχόταν στα live που κάνουμε. Δεν είναι υποχρεωμένος κάποιος να παίξει Στανίση αν δεν γουστάρει. Υπάρχουν, όμως, λαϊκά ραδιόφωνα που βλέπεις ότι και αυτά ταυτίζονται. Είναι πολύ λίγα τα λαϊκά ραδιόφωνα που παίζουν εμάς», είπε η τραγουδίστρια.

Και συνέχισε: «Μου έλεγαν στα ραδιόφωνα “δεν παίζουμε παλιούς”. Τι παλιούς βρε βλάκα; Ο καλλιτέχνης γίνεται παλιός; Κάποτε είπα το ίδιο τραγούδι με κάποιον τραγουδιστή, να μην τον αναφέρω, όταν το τραγουδούσα εγώ που έκανε πάταγο δεν το έπαιζε κανένα ραδιόφωνο και έγινε από μόνο του το τραγούδι γνωστό. Να πηγαίνω να χτυπάω πόρτες 45 χρόνια στη δουλειά αυτή; Και να σου λέει το τσουτσέκι το χτεσινό στο ραδιόφωνο ότι ακούσατε μόλις τώρα την Άννα Χρυσάφη ενώ τραγουδάει η Καίτη Γκρέυ;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top