Φουλ αδρεναλίνη στη νέα ταινία του Μαρκ Γουόλμπεργκ

Ο 47χρονος σταρ ακολούθησε πρόγραμμα διατροφής

O Mαρκ Γουόλμπεργκ έχει καλοσυνηθίσει τους θαυμαστές του να πρωταγωνιστεί σε ταινίες όπου κυριαρχεί η αδρεναλίνη … Ο ηθοποιός παραμένοντας πιστός στις απαιτήσεις τους επιλέγει και στο νέο του έργο η δράση να είναι στο φουλ.

Στο φιλμ  «22 Μίλια» εντυπωσιάζουν οι καταιγιστικές καταδιώξεις  με μηχανές και με αυτοκίνητα.

Ετοιμαστείτε όμως και για μεγάλες, χορταστικές δόσεις από  χορογραφημένες σκηνές δράσης.

Ο Γουόλμπεργκ είναι πράκτορας μιας…  μυστικής ομάδας της CIA. Όταν η διπλωματία και ο στρατός αποτυγχάνουν τότε έρχεται εκείνος. Δυνατό του σημείο; οι οριακές συνθήκες...

Τώρα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας top  - secret αποστολής: πρέπει να απελευθερώσει έναν κρατούμενο αστυνομικό που ξέρει πολλά και… ενοχλεί πολύ.

Ο 47χρονος σταρ για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του ρόλου ακολούθησε ένα εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής: πολλά βάρη και ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και στην πρωτεύουσα της Κολομβίας, την Μπογκοτά.
 
Ο πρόεδρος της Κολομβίας Juan Manuel Santos αποδείχθηκε δεινός λάτρης του κινηματογράφου αφού ήταν καθημερινά στα γυρίσματα, συναντήθηκε με το καστ ενώ με την άδεια του σκηνοθέτη Peter Berg,  έπιασε την κάμερα και δούλεψε ως εικονολήπτης σε μια σκηνή.

Το έργο «22 Μιλια» θα προβάλλεται από τις 16 Αυγούστου στους κινηματογράφους.

Της Έλγκας Νταιφά
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top