Ελλάδα στην καρδιά μας: Οι εκδηλώσεις της ελληνικής ομογένειας της Αυστραλίας φέρνουν την Ελλάδα πιο κοντά... στην καρδιά όλων των Ελλήνων.

Κάθε Τρίτη στις 21:00 - Μόνο στο Star Web TV

Πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν, αλλά δεν σταματάμε να ταξιδεύουμε σε κάθε γωνιά της γης, όπου υπάρχουν Έλληνες, και να αναδεικνύουμε τις ομορφιές, τον πολιτισμό και την παράδοση κάθε τόπου.

Γιατί όσα χιλιόμετρα κι αν μας χωρίζουν, έχουμε ένα κοινό στοιχείο... την Ελλάδα στην καρδιά μας!

Σε αυτή την εκπομπή, η διευθύντρια πωλήσεων της Zeus International Βικτώρια Λυγίζου μας ξεναγεί στα πολυτελή ξενοδοχεία της εταιρείας, τα οποία υπόσχονται να καλύψουν κάθε σας ανάγκη για ξεκούραστες και άνετες διακοπές.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Ελληνικής και Ορθόδοξης Κοινότητας Μελβούρνης και Βικώριας Βασίλης Παπαστεργιάδης παρουσιάζει τις δράσεις και τις εκδηλώσεις της κοινότητας, οι οποίες φέρνουν την Ελλάδα πιο κοντά... στην καρδιά κάθε Έλληνα της ομογένειας.

Τηλεφωνικά, ο Γενικός Διευθυντής της Μουzenidis Travel Γιώργος Μασμανίδης μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε κι εμείς τις υπηρεσίες της εταιρείας Mouzenidis Group και να ζήσουμε μία αξέχαστη εμπειρία σε μοναδικούς προορισμούς.

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος της εκπομπής, γιατί σας περιμένει ένα μοναδικό και super καλοκαιρινό δώρο από την Signature Travel.

Παρακολουθήστε εδώ τη συνέχεια της εκπομπής.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top