Κρητικός για Σώζων: «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι με κατηγορούσε πίσω από την πλάτη μου»

Όσα είπε σε συνέντευξή του

Κρητικός  Σώζων Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι με κατηγορoύσε

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Στέλιος Κρητικός έδωσε ακόμα μια συνέντευξη, αυτή την φορά σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ο ηθοποιός μίλησε τόσο για την εμπειρία του στο reality επιβίωσης, όσο και για τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο.

"Ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιραζόμασταν την ίδια παραλία, που τον πήρα από την πρώτη στιγμή να τον συμβουλεύσω, να τον προστατέψω και μου έδειχνε εκτίμηση και σεβασμό, μου έλεγε ότι με θεωρεί έμπνευση και μου έκανε δώρο κοχύλια για να τον θυμάμαι –γιατί εκεί κάναμε τέτοια απλά δώρα ο ένας στον άλλον- δεν μπορώ να διανοηθώ ότι με κατηγορούσε πίσω από την πλάτη μου", είπε για τον συμπαίκτη του, στο “7 ΜΕΡΕΣ tv”.

Όταν, δε, ρωτήθηκε γιατι προς τα έκω φαινόταν ότι όλοι οι Διάσημοι τον είχαν.. αφήσει στην απέξω, ο Στέλιος Κρητικός απάντησε: "Από την πρώτη στιγμή που μπήκε έβλεπα ότι ήταν πάρα πολύ αγχωμένος και πιεσμένος. Πεινούσε κάθε μέρα και δημιουργούσε εντάσεις. Αυτές τις εντάσεις δεν μπορούν όλοι να τις διαχειριστούν. Εγώ τις διαχειρίστηκα, όταν δίπλα του και προσπαθώντας να του μιλάω, τον επέλεγα να παίξει δίπλα μου, αλλά και στα κουίζ γιατί ένιωθα ότι μαζί μου αισθανόταν πιο χαλαρός και ασφαλής".

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top