Έκλεισε με το Epsilon η Κατερίνα Ζαρίφη: Ξεκινάει δική της εκπομπή

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση

Επιστρέφει τηλεοπτικά και αυτή την φορά θα έχει δική της εκπομπή.

Ο λόγος για την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία πλέον ανήκει στο δυναμικό του Epsilon. Το κανάλι εξέδωσε δελτίο τύπου που αναφέρει ότι η παρουσιάστρια θα βρεθεί στο τιμόνι του τηλεπαιχνιδιού  «Who’s asking».

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

«Η Κατερίνα Ζαρίφη στο Epsilon TV!  Όμως, ο ερχομός  της στο σταθμό γεννά πολλά ερωτήματα…

«Who’s asking?» … δηλαδή, ποιός ρωτά; Μα φυσικά όλοι εσείς που θα παίξετε με την ταλαντούχα  Κατερίνα, στο νέο, γεμάτο ανατροπές, πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι   «Who’s asking?».

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό παιχνίδι γνώσεων στο οποίο, για πρώτη φορά, σημασία δεν έχει η ερώτηση, αλλά το ποιος την κάνει!

Ενώ οι παίκτες βρίσκονται στο στούντιο, εκείνος που τους ρωτά μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε, ακόμα και πολλά χιλιόμετρα μακριά. Μπορεί το πρόσωπο που θα θέσει την ερώτηση στους διαγωνιζόμενους να είναι μια γιαγιά, ένας οδηγός λεωφορείου,  ένας γιατρός, ο περιπτεράς της γειτονιάς σου, ακόμη και ένας καθηγητής πανεπιστημίου.

Τα 2 ζευγάρια των διαγωνιζόμενων αντί να επιλέξουν τον τύπο των ερωτήσεων, επιλέγουν εκείνον που ρωτά από τα πρόσωπα που βλέπουν στην οθόνη μπροστά τους.

Και όχι μόνο….

Ποιος θα καταφέρει να μη παρασυρθεί από τον χείμαρρο που ακούει στο όνομα Κατερίνα Ζαρίφη και να παραμείνει συγκεντρωμένος στο στόχο του, επιλέγοντας και απαντώντας σωστά;

«Who’s asking?» με την Κατερίνα Ζαρίφη, έρχεται στο Epsilon TV!

Γιατί οι συνήθειές σας αλλάζουν στο EPSILON!»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top