Δώρος - Αθηνά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή τους από το Power of love

Τι είπε μέσα από live στο facebook

Δώρος - Αθηνά: δηλώσεις μετά αποχώρησή Power of love

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε δει την "λήξη" του χρονικού περιθωρίου που έχουν ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου για να επιστρέψουν στο σπίτι του Power of Love, αλλά είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσουν να ζουν τον έρωτά τους έξω από αυτό.

Συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση της Μαρίας Μπακοδήμου, η οποία ενημέρωσε τους παίκτες για την απόφαση του ζευγαριού, το βράδυ της Τετάρτης, ο Κύπριος παίκτης έκανε live μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιστροφής στο σπίτι.

«Γιατί φύγαμε από το παιχνίδι; Είναι κάποια πράγματα που περιμένω από την παραγωγή, να βγάλω κάποια άπλυτα στην φόρα. Περιμένω να δω πόσος σεβασμός υπάρχει από αυτούς και μετά θα κρίνω ανάλογα. Περιμένω να δω. Θα πω τις αλήθειες και σε όποιον αρέσει» και συνέχισε «Μερικοί είπαν ότι φύγαμε για να κάνουμε νούμερα και σκηνές κτλ. Απλά να σας ενημερώσω πως δεν πάμε πίσω και η απόφαση είναι οριστική. Αν ήταν για νούμερα θα μέναμε εκεί και θα παίρναμε και το επαθλάκι. Δεν έχουμε να γυρίσουμε πουθενά», είπε.

Και συνέχισε: «Μας άφησαν απλήρωτους, περιμένουμε να δούμε αν θα μας πληρώσουν και θα κρίνω ανάλογα πως θα πράξω….».

Κλείνοντας αποκάλυψε ότι στο επόμενο live video θα είναι μαζί με την Αθηνά η οποία θα πάει στην Κύπρο να τον συνατνήσει.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top