Ελένη Μενεγάκη: Τι είπε για την συγκατοίκηση και το γάμο;

Δείτε το βίντεο

Με αφορμή μια έρευνα που παρουσιάστηκε στην εκπομπή της το μεσημέρι της Τρίτης, η Ελένη Μενεγάκη έκανε αποκαλύψεις... βγαλμένες από τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου παρουσίασε μια έρευνα σχετική με το ποια είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος ενός ζευγαριού, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πώς επηρεάζεται η σχέση από τη συγκατοίκηση και το γάμο.

«Υπάρχουν δουλειές που βοηθάνε σε αυτό, στο να παίρνει μια ανάσα το ζευγάρι, που να χρειάζεται να κάνεις κάποια ταξίδια όπως είναι ο Κουτσογιαννόπουλος -καλή του ώρα εκεί στις Καννες- πάντα τον σκέφτομαι όταν είναι μακριά. Κι αυτό ακόμα, τον περιμένεις τον άλλο να γυρίσει, εγώ ακόμα που είμαι σύντροφός του επαγγελματική, κι όμως μου λείπει,που μπορεί να τον βλέπω κάθε μέρα και να υπάρχουν στιγμές που να κοντραριστούμε - με το Θοδωρή ποτέ, αλλά λέμε τώρα. Όταν φεύγει όμως και περάσουν 1-2 μέρες λέω που είναι ο Θοδωράκης μου. Και εσυ μου την κοπάνησες, έφυγες για τα γενέθλιά σου - καλά έκανες - αλλά θέλω να σου πω ότι τη πρώτη μέρα καλά, τη δεύτερη καλά, τη τρίτη λέω που είναι μου λείπει το γέλιο του, μου λείπει η φασαρία του. Σκέψου με τους συνεργάτες ε, φαντάσου», είπε η ξανθιά παρουσιάστρια.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top