MasterChef: Οι... δουλίτσες του Πάνου Ιωαννίδη στο Μιλάνο και τα πρόσωπα έκπληξη!

Δείτε το βίντεο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

Στο Μιλάνο βρέθηκαν οι δύο φιναλίστ του MasterChef, Χρήστος Γλωσσίδης και Τιμολέων Διαμαντής, για την τρίτη δοκιμασία του τελικού!

Μαζί τους, φυσικά, ήταν και οι Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τον πρώτο να θυμάται τα χρόνια πέρασε εκεί.

«Βρισκόμαστε στο Μιλάνο, στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας. Είναι μια υπέροχη πόλη, η οποία έχει στιλ, έχει φαγητό, πράγματα να δεις… Design, αρχιτεκτονική, καλαισθησία, γυναίκες… Είναι ωραία εδώ! Το Μιλάνο είναι η δεύτερη πόλη μου, έχω ζήσει πολλά πράγματα, Σωτήρη…», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης με την αμηχανία και φυσικά οι υπόλοιποι αντέδρασαν καταλλήλως.

Ακόμα, οι κριτές επεφύλασσαν και μια έκπληξη στους διαγωνιζόμενους! Κάλεσαν δυο από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του Χρήστου και του Τιμολέοντα, τον Αργύρη και τον Σάββα για ψυχολογική βοήθεια!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top