Μένει ή φεύγει από το Epsilon η Κατερίνα Καινούργιου;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Η τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν φτάνει σιγά - σιγά στο τέλος της και έτσι οι παρουσιαστές - των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι του 2018 - βρίσκονται σε πυρετό συζητήσεων με τους ιθύνοντες προκειμένου να δουν τι μέλλει γενέσθαι.

Έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τετάρτης αναφέρθηκε στο δικό της τηλεοπτικό μέλλον με το Epsilon. Και αυτό στον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό είναι πιο... έντονο μιας και η νέα ιδιοκτησία του έστειλε επιστολή σε όλους τους εργαζόμενους αναφέροντας πως οι συμβάσεις που έχουν αυτή τη στιγμή με το κανάλι δεν πρόκειται να ανανεωθούν.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, η ξανθιά παρουσιάστρια ενημέρωσε τους τηλεθεατές της ότι ανανέωσε το συμβόλαιό της με το κανάλι για δύο χρόνια.

«Η ανανέωση του συμβολαίου μου με το Epsilon έγινε τώρα, είναι ελάχιστες μέρες που έχει γίνει. Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό! Για δύο χρόνια θα κάνουμε πολύ ωραία πράγματα, το πιστεύω, το θέλω, θα δουλέψουμε όλοι μαζί», είπε. Και συνέχισε: «Νομίζω ότι γενικώς το κανάλι μπαίνει σε μια νέα τροχιά και θα πάνε όλα καταπληκτικά. Είμαι πολύ αισιόδοξη. Μιλάμε για ένα ολοκαίνουριο πρωινό το οποίο θα αρχίσει από τον Σεπτέμβριο, κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Μέχρι στιγμής, αυτό έχουμε συμφωνήσει, δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει. Πάντα κρατάς και μια πισινή γιατί οτιδήποτε μπορεί να ανατραπεί στο τηλεοπτικό τοπίο. Είναι το ωραιότερο δώρο που είχα για τα γενέθλιά μου».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top