Γέννησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Τι είπε ο γιατρός της στο Happy Day

Δείτε το βίντεο

Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι σήμερα στις 8 το πρωί.

Ο γιατρός της, Βαγγέλης Δεδούλης, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός. Το μωράκι γεννήθηκε στις 8 το πρωί και ζυγίζει 2.900.

«Αφού μου είπε ότι έχει συσπάσεις της είπα να έρθει στο Μητέρα και προχωρήσαμε στον τοκετό! Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι 2900 κιλά στις 8 το πρωί! Είναι ο Θέμης μαζί της και είναι πολύ χαρούμενος! Είχε άγχος, όπως έχουν όλες, αλλά όλα πήγαν καλά διότι η Σταματίνα είναι ένας εύκολος άνθρωπος και όλα ήταν εύκολα», δήλωσε.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το μωράκι θα πάρει το όνομα Γιάννης Εφραίμ. Πάντως σύμφωνα με τον μαιευτήρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, το μωράκι μοιάζει στον Θέμη Σοφό, όπως και τα άλλα δυο παιδιά του ζευγαριού.

Μάλιστα στην έναρξη της εκπομπής βγήκε ο Δημήτρης Παπανώτας και είπε: «Είμαι βέβαιος ότι περιμένετε να ακούσετε τι συμβαίνει. Δεν είμαι η Σταματίνα, είναι φανερό εξάλλου. Δεν είναι ακόμα στο μαιευτήριο, δεν γεννάμε αλλά είμαστε στις μέρες μας. Αισθάνθηκε μια ενόχληση μέσα στη νύχτα και δεν θα έρθει. Είναι στο σπίτι και μας βλέπει».

Διαβάστε επίσης: Έφυγε η Σταματίνα Τσιμτσιλή από το Happy Day – Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης της

Η παρουσιάστρια, ωστόσο, ήταν ήδη στο μαιευτήριο! Την ευχάριστη είδηση την ανακοίνωσε ο Δήμος Βερύκιος, μερικά λεπτά μετά τις 09:00.

«Έχασε μια μεγάλη πρωτιά το Happy Day, η Σταματίνα να γεννήσει στο πλατό. Γέννησε!», είπε ο δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top