Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι βραδινές βόλτες στην Αθήνα με το μυαλό "κολλημένο" στο Survivor

Δείτε τι ανέβασε στο Instagram

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι βραδινές βόλτες στην Αθήνα

Από την ημέρα που επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει «οργώσει» τη… νυχτερινή Αθήνα.

Από τις πρώτες εξόδους που έκανε ήταν στο «Hotel Ερμού» στο οποίο εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Ευρυδίκη.

Ντυμένη στα λευκά, η πρώην Survivor διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο και πόζαρε στο φακό των φωτογράφων.

Παρόλα αυτά το μυαλό της παραμένει ακόμη στον Άγιο Δομίνικο. Μέσω Instagram δημοσίευσε τις καλύτερες στιγμές της στο στίβο μάχης του Survivor γράφοντας στη λεζάντα: «Κάθε αγώνισμα, κάθε στιγμή, κάθε εμπόδιο, αλλά και κάθε χαμόγελο ένα άλλο συναίσθημα... Μακάρι να μπορούσα να σας τα αποτυπώσω σε λέξεις! Μόνο εικόνες που μιλάνε από μόνες τους. Ευχαριστώ τον αγαπημένο συνεργάτη @yayhann που ήταν εκεί μαζί μας και απαθανάτιζε το κάθε μας λεπτό!»

 

 

Κάθε αγώνισμα, κάθε στιγμή, κάθε εμπόδιο, αλλά και κάθε χαμόγελο ένα άλλο συναίσθημα.. Μακάρι να μπορούσα να σας τα αποτυπώσω σε λέξεις! Μόνο εικόνες που μιλάνε από μόνες τους. Ευχαριστώ τον αγαπημένο συνεργάτη @yayhann που ήταν εκεί μαζί μας και απαθανάτιζε το κάθε μας λεπτό! _________________________________ Συνεχίζεται.. #survivor #survivor2018 #survivorgr #survivors #survivorgirl #beyou #youcandoit #loveyourself #lovelife #bepositive #havefaith #nomakeup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top