Πάνος Ιατρίδης: Ο καλλιτέχνης που έκανε τους παίκτες και τους κριτές του MasterChef ... καρικατούρες

Τι λέει στο star.gr για το project του

Δείτε στο βίντεο τον Πάνο Ιατρίδη επί τω έργω και όσα είπε στο star.gr

 

Ήταν γύρω στα τέλη Φεβρουαρίου όταν ο κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τον εαυτό του σε… καρικατούρα.

Η εικόνα αυτή έγινε viral, συγκεντρώνοντας φυσικά πολλά likes και σχόλια.

"Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος  ήταν ο πρώτος κριτής που έκανα. Είχα τη χαρά να το δημοσιεύει στο λογαριασμό του στο Instagram με αναφορά στο όνομά μου. Κατάλαβα ότι του αρέσει ενώ μου είπε ότι θα μου κάνει και το τραπέζι όταν συναντηθούμε"

 

Πίσω από αυτό το έργο βρίσκεται ο καλλιτέχνης, Πάνος Ιατρίδης, ο οποίος αποφάσισε να κάνει το MasterChef, το νέο του project!

(Ο καλλιτέχνης  Πάνος Ιατρίδης)

 

O 34χρονος ζωγράφος από την Αθήνα, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Κρήτη ως δάσκαλος εικαστικών, μίλησε στο star.gr για την απόφασή του να ασχοληθεί με τα πρόσωπα των παικτών και των κριτών του παιχνιδιού μαγειρικής του Star που η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει… «κόλλημα» για πολλούς τηλεθεατές.

To ίδιο και για εκείνον, μιας και όπως αποκάλυψε, το παρακολουθεί φανατικά!

«Μου αρέσει η καρικατούρα γιατί είναι πιο χιουμοριστική, πιο ευδιάθετη. Προσθέτεις στη γενικότερη εικόνα ενός προσώπου χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς ή του χαρακτήρα του... Επειδή παρακολουθώ το MasterChef, και τα προηγούμενα και το φετινό, κάποια στιγμή όπως το παρατηρούσα λέω έχουν ενδιαφέροντα πρόσωπα οι παίκτες. Έτσι, ξεκίνησα στην πλάκα να σκιτσάρω τον τελευταίο παίκτη που είχε αποχωρήσει τότε. Ήταν η Νικολέττα. Στη συνέχεια, άρχισα να τα ανεβάζω στο Instagram, είδα ότι έχει κίνηση, ότι αρέσει στον κόσμο και σκέφτηκα να το κάνω σαν ένα project το οποίο διαμορφώνεται χρόνο με το χρόνο. Μετά σκέφτηκα να κάνω τους κριτές, να αλλάζω τον τρόπο που κάνω όλη μου την εικόνα, να προσθέτω πράγματα σχετικά με το χαρακτήρα, τη συμπεριφορά ή ό, τι μπορεί να φανεί χαρακτηριστικό στο παιχνίδι από κάποιον παίκτη ή από κάποιον κριτή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

(Η Νικολέττα, η πρώην παίκτρια του MasterChef)

 

Βέβαια, η κατικατούρα που έχει ξεχωρίσει περισσότερο, σύμφωνα με τον Πάνο Ιατρίδη,  είναι ο Σελίμ, ο πολιτικός πρόσφυγας και έχει καταφέρει να έχει δικό του μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

O πρώην παίκτης του MasterChef,  Σελίμ


O Σελίμ έχει κουρδική καταγωγή και ζει μόνιμα στην Ελλάδα από το 2003, ενώ όταν αποχώρησε από το MasterChef στεναχώρησε πολλούς τηλεθεατές που τον είχαν συμπαθήσει για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι και όχι μόνο!

«Είναι αγαπητό πρόσωπο έτσι κι αλλιώς και το γεγονός ότι υπάρχει μια καρικατούρα που τον δείχνει με ένα γλυκό ύφος, ένα ωραία βλέμμα, δένει με το χαρακτήρα του. Για αυτό και ξεχώρισε πιστεύω» ανέφερε.

Ωστόσο, το πρόσωπο που τον… ενέπνευσε περισσότερο ήταν η Γωγώ. Και όχι άδικα η αλήθεια είναι!

(H πρώην παίκτρια του MasterChef, Γωγώ ή αλλιώς... Terminator)

 

«Η αγαπημένη μου καρικατούρα είναι η Γωγώ. Γιατί όταν επέστρεψε στο παιχνίδι, επέστρεψε τόσο δυναμικά που μπορώ να πω ότι έβαλε και τα γυαλιά σε κάποιους που την έκριναν πριν. Και όλο αυτό, όπως λειτούργησε στο παιχνίδι, αλλά και το παρατσούκλι «terminator», μου άρεσε πάρα πολύ και νομίζω ότι το απέδωσα και καλά. Βρήκα την αφίσα με την πραγματική ταινία με τον Schwarzenegger και έβαλα αντίστοιχα πράγματα. Έβαλα το μπουφάν και αντί για πιστόλι ένα… φλόγιστρο μαγειρικής» ανέφερε. 

Μάλιστα, ο 34χρονος ζωγράφος,  ως fan του MasterChef, δεν δίστασε να κάνει και την… πρόβλεψή του για τον νικητή του MasterChef, στον οποίο θα φτιάξει επίσης την καρικατούρα του!

«Βλέπουμε ότι υπάρχουν ανατροπές όσο δυσκολεύει το παιχνίδι. Πιστεύω ή ο Αργύρης ή ο Τιμολέων θα είναι ο νικητής» τόνισε.

Σημειώνεται ότι ο Πάνος Ιατρίδης από το 2007, διατηρεί το δικό του site www.panosiatridis.gr. Έργα του μπορείτε να δείτε επίσης και στο Instagram του iatridispanos.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ MASTERCHEF

Σωτήρης Κοντιζάς 

Κωνσταντίνος Συμεωνίδης

Ηλέκτρα Τσουρουνάκη 

 

Mάγκυ Ταμπακάκη 

Κωνσταντίνος Σεφερίδης

Βασίλης Χατζόπουλος 

Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου

Mάριος Βραχάτης 

Της Στέλλας Αθανασάκη (sathanasaki@star.gr)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top