Ελένη Μενεγάκη: «Την έστησε» ο σεφ της εκπομπής - Άλλον περίμενε, άλλον– Η δήλωσή της on air!

Ο Γιώργος Παπακώστας της έστειλε το μήνυμά του μέσω Instagram

«Άλλον περίμενα να δω, κι άλλον είδα. Αλλά πολύ χαίρομαι που τον βλέπω» είπε η Ελένη Μενεγάκη στον Πέτρο Συρίγο, μιας και ο Γιώργος Παπακώστας είναι στο Κάιρο.

Ο σεφ μπέρδεψε τις μέρες και ενώ της είχε πει στη χθεσινή εκπομπή ότι θα είναι και σήμερα στο πόστο του, δεν ήταν και την ενημέρωσε μέσω instagram για το ταξίδι του.

Ο Πέτρος είπε: «Σήμερα είχα ρεπό αλλά με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Παπακώστας και μου είπε να κατέβω…»

Και η Ελένη είπε όλο νόημα: «Χθες μου έλεγε ότι φεύγει μεθαύριο, προχθές είπε ότι φεύγει αύριο. Ο Χριστός και η Παναγία. Μάλλον δεν ήξερε κι αυτός. Χρειάζεται διακοπές. Καλά έκανες και ήρθες να κάνουμε τη συνταγή του. Ας κάτσει να ξεκουραστεί λίγο, γιατί αν χάνει τις ημέρες δεν πάμε καλά…».

Ο Γιώργος Παπακώστας μέσω instagram ανέβασε κάποια βιντεάκια και ενημέρωσε την Ελένη:

«Λοιπόν έχω κάνει μια βλακεία. Ενώ έχω εκπομπή αύριο και θα μαγείρευα μαροκινό κοτόπουλο, έκλεισα εισιτήριο για να φύγω στις 7 το πρωί. Και επειδή η Ελένη σίγουρα κοιμάται και δεν πρόκειται να δει τα στόρι μου και γι’ αυτό το κάνω άλλωστε, ψάχνω έναν τρόπο να της το πω αύριο, όταν κατέβω από το αεροπλάνο το μεσημέρι. Οπότε δύο πράγματα θα γίνουν αύριο. Ή η εκπομπή θα έχει πολύ γέλιο, επειδή εγώ θα λείπω και θα είναι ο Πέτρος στη θέση μου ή που θα έχει πάρα πολύ γέλιο η εκπομπή αύριο που δεν θα είμαι εγώ και θα χάσω τη δουλειά μου» και πρόσθεσε:

«Ελένη, να ξέρεις σε αγαπάω πάρα πολύ αλλά έκανα μια βλακεία χθες. Και κατά λάθος έκλεισα εισιτήριο για σήμερα αντί για αύριο…».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top