Τι πραγματικά συνέβη με το εξώδικο στην Αθηναΐδα Νέγκα; Όσα είπε «Στη φωλιά των Κου Κου»!

Η απάντηση του ΣΚΑΪ

Η εκπομπή «RODEO» όπως είναι ήδη γνωστό, πριν από λίγες ημέρες έριξε τίτλους τέλους. Ο Βαγγέλης Περρής μαζί με την Αθηναΐδα Νέγκα και την ομάδα τους, βρήκαν τελικά νέα τηλεοπτική στέγη μέσα από τη συχνότητα του Epsilon και η νέα τους εκπομπή θα ονομάζεται CIRCO.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το εξώδικο που της έστειλε ο ΣΚΑΪ σχολιάζοντας: «Ή κάποιος μου κάνει πλάκα ή για κάποιο λόγο, η κ. Κουτσαυτάκη του ΣΚΑΪ, έστειλε αυτό το καταπληκτικό εξώδικο σπίτι μου σύμφωνα με το οποίο πρέπει να «τρέξω» να υπογράψω την λήξη σύμβασης -επίσης αναφέρονται «τα δικαιώματα μου»(;!!) βρίσκομαι στην 3η εβδομάδα της λοχείας μου, έχουμε εξηγήσει εγώ και ο δικηγόρος μου πως σε λίγες μέρες θα επικοινωνήσω για τα περαιτέρω. Θέλουν ΤΙ; Να αφήσω μωρό 25 ημερών για να κάνω κάτι που μπορεί να περιμένει; Δεν μου φτάνει η επαγγελματική αγωνία, μου βαράνε κουδούνια με εξώδικα, ενώ τους δούλεψα με πρωτοφανή συνέπεια. Τι στυλ είναι αυτό»;

Δημοσιογράφος της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» επικοινώνησε με την Αθηναΐδα Νέγκα  και της ζήτησε να σχολιάσει αυτό το γεγονός.

«Δεν νομίζω ότι είναι κάτι συνηθισμένο αυτό. Και ειδικά όταν είσαι ένας εργαζόμενος που δεν είσαι ασυνεπής ή δεν είσαι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν συνεννοείται. Νομίζω ότι εγώ δεν έχω δώσει τέτοια εντύπωση και γι’ αυτό μου κάνει τεράστια έκπληξη. Μου προκάλεσε κατάπληξη αυτό το γεγονός».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε τι ακριβώς αναφέρει το εξώδικο κι εκείνη απάντησε: «Το εξώδικο αν καταλαβαίνω καλά, γιατί δεν είμαι δικηγόρος… έχω δει πάρα πολλά εξώδικα ως δημοσιογράφος, αλλά δεν συνηθίζω να μου στέλνουν. Είναι ένα εξώδικο το οποίο λέει ότι πρέπει να πάω να υπογράψω τη λήξη και μου αναφέρει ακριβώς τι έχω υπογράψει και τι μπορώ να ζητήσω, αλλά και τι δεν μπορώ να ζητήσω».

Δείτε στο παραπάνω απόσπασμα όσα ανέφερε η παρουσιάστρια…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top