Η επίσημη φωτογράφιση του Γιώργου Αγγελόπουλου για το «Τατουάζ»

Δείτε τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας

επίσημη φωτογράφιση Αγγελόπουλου για «Τατουάζ»

Λίγο αφότου κυκλοφόρησε το trailer του πρώτου επεισοδίου που θα δούμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο να παίρνει το βάφτισμα του ηθοποιού, ο σταθμός έδωσε στη δημοσιότητα, όχι μόνο την περιγραφή της υπόθεσης όσων θα γίνουν στο εν λόγω επεισόδιο, αλλά και την πρώτη επίσημη φωτογράφιση του νικητή του Survivor στο ρ για τις ανάγκες της σειράς.

 

Τι θα γίνει στο επεισόδιο της Πέμπτης πριν προβληθεί στην τηλεόραση

Η Αμαλία και η Βέρα συναντιούνται για να μιλήσουν και να λύσουν τις διαφορές τους. Μία αιφνίδια επίσκεψη, όμως, τις πιάνει και τις δύο απροετοίμαστες. Ο Αλέξανδρος στέλνει κάποιον για να προσέχει την Αμαλία, όμως το κρατάει κρυφό από την Άννα. Η Τατιάνα μαθαίνει ένα καινούριο στοιχείο για την υπόθεση της Αμαλίας που ανατρέπει τα πάντα. Στο μεταξύ, η Αμαλία ανακαλύπτει διάφορα για την εταιρία της Μαργκώ που την οδηγούν σε νέα συμπεράσματα. Ο Τόνυ επισκέπτεται την μητέρα του απροειδοποίητα και την πετυχαίνει στο σπίτι με τον νεαρό εραστή της! Η Τατιάνα, ο Γρηγόρης και μια επίλεκτη ομάδα αστυνομικών κάνουν έφοδο στο σπίτι που οι σωματέμποροι κρύβουν τις αλλοδαπές.

H Άννα και ο Αλέξανδρος περνούν μαζί την τελευταία μέρα στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος αγωνιά για το πότε θα χωρίσει η Άννα. Η Τατιάνα συλλαμβάνει μέλη της συμμορίας του τράφικινγκ και προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τον «εγκέφαλο», ενώ την προβληματίζει η συμπεριφορά του σήριαλ κίλερ. Ο Ορφέας βασανίζεται από φαντασιώσεις και ψάχνει βοήθεια στις συνεδρίες με την Τόνια. Η Αμαλία έχει μια έντονη, αλλά πολιτισμένη αντιπαράθεση με την Βέρα ενώ η Μαργκώ μαθαίνει ότι η Αμαλία είναι στην Αθήνα. Η ζωή της Αμαλίας βρίσκεται σε κίνδυνο. Στη ζωή της Όλγας μπαίνει ένας νέος γοητευτικός άντρας, ο Στέφανος Λαμπίρης, ο οποίος είναι επιχειρηματίας από τον Βόλο και ψάχνει να νοικιάσει μαγαζί κάπου εκεί γύρω…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top