Αγγελική Κοκαλίτσα: Το παρασκήνιο της απομόνωσής της στο Survivor - Τι συνέβη με τους συμπαίκτες της;

Δείτε τι αποκάλυψε στην εκπομπή "Εδώ Survivor"

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Αγγελική Κοκαλίτσα, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Εδώ Survivor» αποκάλυψε για ποιο λόγο ένιωθε απομονωμένη στον Άγιο Δομίνικο και τι είχε συμβεί με τους συμπαίκτες της.

Όπως εξήγησε η πρώην Μαχήτρια, όλα συνέβησαν πριν καν οι παίκτες βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο.

«Κατά τη γνωριμία μου με τους συμπαίκτες μου στα casting, στις φωτογραφήσεις, αλλά και στη διαμονή μας στο ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο, παρατήρησα μία αρνητική στάση και ανταγωνισμό που δεν μπορούσα να εξηγήσω κυρίως από τις κοπέλες. Από την πλειοψηφία των γυναικών εκτός από μία κοπέλα. Ταυτόχρονα άκουσα και κάποια σαρκιστικά και σεξιστικά σχόλια από τους συμπαίκτες μου από τις οποίες δεν ένιωσα πολύ ωραία», εξομολογήθηκε.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο trailer του Survvivor, στο οποίο συμμετείχαν  οι παίκτες, τονίζοντας ότι η δική της «εμφάνιση» ήταν μεγαλύτερη σε διάρκεια, γεγονός που έκανε τους συμπαίκτες της να θεωρούν ότι τα δίνει προβάδισμα.

Μάλιστα, εξήγησε και τη διαφορά στη συμπεριφορά των συμπαικτών της όταν άνοιγαν αλλά και όταν έκλειναν οι κάμερες.

 «Η κάμερα κάποιες φορές κλείνει και δεν φαίνεται τι λένε τα παιδιά. Όπως επίσης με πείραξε πολύ ότι ήμουν πέντε ώρες μόνη μου και μόνο όταν άνοιγε η κάμερα, ξεκινούσαν να μου λένε “Γιατί είσαι μόνη σου Αγγελική;”».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top