«Elif»: Η Μελέκ αισθάνεται απαίσια επειδή δεν μπορεί να δει την κόρη της

Καθημερινά στις 17.30 στο Star

Η νέα δραματική σειρά (τουρκικής παραγωγής) «Elif» προβάλλεται καθημερινά στις 17.30 στο Star.

Τι θα δούμε:

Η Αϊσέ τηλεφωνεί στη Μελέκ και της λέει τι έχει κάνει η Αρζού. Η Μελέκ αισθάνεται απαίσια επειδή δεν μπορεί να δει την κόρη της. Η Τουγκτσέ ζηλεύει πολύ την Ελίφ και την πληγώνει.

Η Ελίφ είναι πολύ λυπημένη, επειδή δεν είναι κοντά στη μητέρα της.

Η Ιπέκ και ο Σελίμ θέλουν να βοηθήσουν ώστε η Τουγκτσέ και η Ελίφ να γίνουν φίλες αλλά η Αλιγέ και η Αρζού διαφωνούν. Η Αλιγέ αναγκάζει την Ιπέκ να εγκαταλείψει το αγόρι της, τον Μπαρίς.

Η Ιπέκ και ο Σελίμ κατηγορούν τη μητέρα τους για ό,τι άσχημο συμβαίνει στη ζωή τους. Ο Σελίμ μιλάει στην Ιπέκ για τα αισθήματά του για την Ζεϊνέπ.

Η ένταση ανάμεσα σε γιο και μητέρα κορυφώνεται όταν η Αλιγέ μαθαίνει ότι ο Κενάν παρέδωσε τη διαχείριση του κτήματος στους εργάτες. Η Πελίν εξακολουθεί να προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση του Σελίμ με τη Ζεϊνέπ. Η Ζεϊνέπ γνωρίζει τον Κενάν όταν επισκέπτεται το κτήμα.

Οι δυο τους μιλάνε για την Ελίφ και η Ζεϊνέπ χαίρεται όταν τον ακούει να μιλάει τόσο τρυφερά για τη μικρούλα. Η Ζεϊνέπ το λέει στη Μελέκ. Ο Βεϊσέλ διαφωνεί με τον Μουράτ επειδή θέλει να βλέπει το κορίτσι ενός άλλου, αλλά εκείνος δεν αλλάζει γνώμη.

Ο Βεϊσέλ ψάχνει το κινητό της Μελέκ και ανακαλύπτει την ύπαρξη της Αϊσέ. Ετοιμάζει ένα νέο σχέδιο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top