DANCING WITH THE STARS: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα μέσα από φωτογραφίες

Δείτε το υλικό

DANCING: όσα έγιναν στην πρεμιέρα από φωτογραφίες

Το βράδυ της Παρασκευής, ολοκληρώθηκε το 1o live του “Dancing with the Stars”, με μία εντυπωσιακή πρεμιέρα, κερδίζοντας θετικές εντυπώσεις, όπως αποτυπώθηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης, σημειώνοντας 25,6% στο δυναμικό κοινό, ενώ κατά τη διάρκεια του live έφτασε μέχρι και 46,6%.

Αφού είδαμε σε βίντεο, την Ευαγγελία Αραβανή να κάνει μία αναδρομή στο πιο λαμπερό χορευτικό σόου, έως και σήμερα, καθώς και μία διαφορετική παρουσίαση των 16 χορευτικών ζευγαριών, τα αστέρια μας και οι παρτενέρ τους «προθέρμαναν» το πλατό, κάνοντας μία σύντομη χορευτική είσοδο. Στη συνέχεια, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια καλωσόρισε το κοινό, υποδέχτηκε και μας σύστησε την κριτική επιτροπή, με την Γκαλένα Βελίκοβα, τον Αλέξη Κωστάλα, την Ελεονώρα Μελέτη και τον Γιώργο Λιάγκα.

Όλα έτοιμα για τον πρώτο χορό, με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον Ηλία Λαδά να κάνουν ποδαρικό στο ανανεωμένο πλατό του DWTS. Ακολούθησε ο Άνθιμος Ανανιάδης και η Τζένη Νικολέντζου. Σε ρυθμούς La La Land, η Χριστίνα Λαμπίρη και ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος. Σύγχρονος χορός για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Παύλο Μανογιαννάκη. Εντυπωσιακή η εμφάνιση του Αλμπέρτο Εσκενάζη και της Άννας Πολύζου. Ακολούθησαν η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Τάσος Ρούσσος, ο Βαγγέλης Κακουριώτης με τη Νικολέτα Μαυρίδη, με ένα δυναμικό και ξεσηκωτικό hip hop. O Μιχάλης Σεΐτης και η Κλώντια – Άννα Στόγια σε μία paso doble χορογραφία και εκτέλεση που απέσπεσε θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή. Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Κετσερίδης σε cha cha χορογραφία, με τη Δωροθέα Μερκούρη και τον Βλαντιμίρ Μορότσκο να τους διαδέχονται και να μας παρασέρνουν στην ατμόσφαιρα του βιεννέζικου βαλς. Ένα ακόμη βαλς στο πλατό του “Dancing with the Stars” από τον Αντώνη Βλοντάκη και την Ελίνα Πίνη. Σε jive ρυθμούς, ένα πολλά υποσχόμενο ζευγάρι, η Άννη Πανταζή και ο Ρίχαρντ Σιλάγκι. Αργεντίνικο τάνγκο στην πρώτη εμφάνισή τους, ο Κώστας Τσουρός και η Μαρία Τσίτου. Ακολούθησαν η  Μαρία Καλάβρια και ο Αναστάσης Καναρίδης με samba, ο Διονύσης Αλέρτας και η Φωτεινή Παπασταύρου σε bachata χορογραφία. To 1o live έκλεισαν η Μαρία Κορινθίου και ο Ηλίας Μπούτσης, με μία εντυπωσιακή rumba.

O Σάββας Πούμπουρας στα backstage, καθ’ όλη τη διάρκεια του show μας μετέφερε το κλίμα, τις αντιδράσεις και όλες τις εξελίξεις, εμψυχώνοντας τους διαγωνιζόμενους.

Δείτε μέσα από φωτογραφίες όλα όσα έγιναν

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top