«Elif»: Η Αρζού ανακαλύπτει πως η Ελίφ είναι κόρη της Μελέκ

Καθημερινά στις 17.30 στο Star

Η νέα δραματική σειρά (τουρκικής παραγωγής) «Elif» προβάλλεται καθημερινά στις 17.30 στο Star.

Τι θα δούμε:

Η Αρζού ανακαλύπτει πως η Ελίφ είναι κόρη της Μελέκ και τρομοκρατεί το παιδί για να το κρατήσει μυστικό από όλους. Στη συνέχεια ζητάει τη βοήθεια της Γκόντζα για να βρει τη Μελέκ. Η σκληρότητα με την οποία της φέρονται η Αρζού και η Τουγκτσέ, στενοχωρεί πολύ την Ελίφ και η νοσταλγία για την αγαπημένη της μητέρα γίνεται καθημερινά πιο έντονη.

Η Αλιγέ ανησυχεί για την κατάσταση της Ιπέκ και είναι συνέχεια μαζί της με αποτέλεσμα η κοπέλα να αγανακτεί από την υπερπροστασία της μητέρας της. Ο Κενάν συνεχίζει να κάνει τη ζωή του, χωρίς να συνειδητοποιεί τη μεγάλη αναταραχή, που επικρατείς την οικογένειά του.

Η Μελέκ συνέρχεται και λέει στην Αϊσέ την αλήθεια, ότι ο Κενάν είναι ο πατέρας της Ελίφ. Η Αλιγέ στέλνει ανθρώπους της να απειλήσουν τη Μελέκ με θάνατο, αν δεν αφήσει ήσυχο για πάντα τον Κενάν.

Ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ θέτουν το σχέδιο τους σε εφαρμογή και αρχίζουν να βγάζουν λεφτά. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ συνεχίζουν να συναντιούνται στο πανεπιστήμιο και τσακώνονται. Ο Σελίμ ενδιαφέρεται για τη Ζεϊνέπ αλλά εκείνη δεν τον συμπαθεί καθόλου…

Δείτε το trailer…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top