Βασάλος-Βαλαβάνη: Το τρυφερό φιλί στην κάμερα - Η αναζήτηση σπιτιού και οι πρόβες για το Dancing!

Δείτε το βίντεο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους και μάλιστα ο Κωνσταντίνος την Παρασκευή ήταν στο Dancing with the Stars και στήριξε την αγαπημένη του.

Η Ευρυδίκη τράβηξε ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί και ο Κωνσταντίνος κρίνει τις χορευτικές της φιγούρες!

 «Πες την άποψή σου», είπε η Ευρυδίκη.

«Ήσουν πάρα πολύ καλή. Είχες ένα μικρό τρακ. Έκανες φιγούρες εξαιρετικές δεν το περίμενα… Ειδικά εκεί που σκαρφάλωσες. Τα καλύτερα έρχονται, λαμπρό το μέλλον βλέπω..», ξεκίνησε να λέει ο Κωνσταντίνος και εκεί η Ευρυδίκη τον διέκοψε!

Γύρισε το πρόσωπό της για να τη φιλήσει και εκείνος δεν αντιστάθηκε και της έδωσε ένα τρυφερό φιλί, ενώ συνέχισε την κριτική του.

Μάλιστα, το ζευγάρι μίλησε και στην κάμερα του Πρω1νού ΑΝΤ1.

«Έχω το καλύτερο support… Πάρε μου λίγο άγχος…», είπε στον αγαπημένο της η Ευρυδίκη ενώ στη συνέχεια έκανε το παράπονό της: «Στις πρόβες δεν έρχεται να με δει!».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξήγησε για το… πιεσμένο πρόγραμμα που έχει πλέον. «Έχουμε και αυτό το πράγμα τώρα να βρούμε ένα σπιτάκι να μείνουμε… Προέχουν άλλα πράγματα τώρα με τη δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top