Ο Αγγελόπουλος στο «ΕΔΩ Survivor»: «Δεν βλέπω survivor» – Η αγκαλιά στη Ντορέττα

Δείτε το βίντεο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ο πρώτος καλεσμένος της εκπομπής «ΕΔΩ Survivor» την Παρασκευή.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου τον υποδέχτηκε με μια αγκαλιά στην εκπομπή, χωρίς τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Μάλιστα το προηγούμενο διάστημα δημοσιεύματα ήθελαν τη Ντορέττα και τον Ντάνο ζευγάρι. Παρ’ όλ΄αυτά οι δυο τους επιμένουν στις συνεντεύξεις τους να δηλώνουν πως αυτό που τους δένει είναι η εκτίμηση του ενός στο πρόσωπο του άλλου και όχι κάτι παραπάνω.

«Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κάποιον καλύτερο για πρώτο καλεσμένο, διότι είσαι ο Survivor!» είπε στην αρχή η παρουσιάστρια.

«Είναι χαρά και για εμένα και τιμή να είμαι ο πρώτος σας καλεσμένος» απάντησε εκείνος και η Ντορέττα είπε:

«Ακόμα και όταν θα βγει με το καλό και ο νέος Survivor σε αυτό που βλέπουμε φέτος, όπως και να το κάνουμε, η νέα εκπομπή Survivor που ξεκίνησε πέρσι είχε εσένα νικητή, σε ένα Survivor που είχε μάλιστα εξαιρετικό ενδιαφέρον από πολλές απόψεις. Και εσύ ήσουν ένας άνθρωπος που μέσα από αυτό το πρόγραμμα όχι μόνο αναδείχθηκες αγωνιστικά, ήσουν και μια προσωπικότητα η οποία προκάλεσε πολύ έντονα πάθη και συζητήσεις και πολύ μεγάλη αγάπη από τον κόσμο την οποία από όσο ξέρω απολαμβάνεις μέχρι και σήμερα σε αμείωτο ρυθμό και βαθμό.»

Ο Ντάνος μάλιστα είπε οτι δεν του είναι εύκολο να βλέπει το Survivor 2 και έχει δει πολύ λίγο από τα επεισόδια...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top