MasterChef: Το Σάββατο στις 21:00 το 2ο επεισόδιο - Τι θα δούμε

Δείτε το τρέιλερ

Το MasterChef, η εκπομπή μαγειρικής, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει στο Star !

Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, έρχεται με τον δεύτερο κύκλο και θα αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική τέχνη, είναι τα στοιχεία εκείνα, που θα αναδείξουν τον νικητή, που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef  και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Δείτε το Σάββατο 13/1 στις 21:00 στο 2ο Επεισόδιο του MasterChef

Άλλοι συνεχίζουν να ονειρεύονται, ενώ άλλοι τα βρίσκουν σκούρα!

Άλλοι ανεβάζουν ταχύτητα και διεκδικούν δυναμικά την είσοδό τους στην επόμενη φάση, ενώ άλλοι φεύγουν απογοητευμένοι εγκαταλείποντας το όνειρό τους. 

Όσοι τολμούν και πιστεύουν στον εαυτό τους βγαίνουν κερδισμένοι, ενώ όσοι δειλιάζουν αποτυγχάνουν. 

Οι κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν μπορούν παρά να είναι δίκαιοι αλλά αυστηροί. Μόνο οι καλύτεροι θα περάσουν! Οι συμμετέχοντες προσπαθούν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά δεν το καταφέρνουν πάντα.

Το MasterChef είναι εδώ! Ποιοι θα κερδίσουν την ποδιά; Οι auditions συνεχίζονται.

Στο ΜasterChef 2, οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα σταθούν απέναντι στους διαγωνιζόμενους, θα κρίνουν την προσπάθεια, τις γνώσεις, τις τεχνικές, τη γεύση. Σε ρόλο μέντορα, δεν θα αξιολογούν μόνο, αλλά θα κατευθύνουν και θα συμβουλεύουν τους διαγωνιζόμενους, υπό την πίεση των ιδιαίτερα  απαιτητικών  δοκιμασιών. 

Η ταχύτητα, η συνέπεια, η δημιουργικότητα, η φαντασία, η αφοσίωση, το πάθος για πρωτοτυπία και για τη νίκη, θα κρίνουν την πορεία των παικτών στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες.

Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος;

Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;

Έμπνευση, ανταγωνισμός, δημιουργία, ένταση, συγκίνηση!

Η εκπομπή θα προβάλλεται Τρίτη έως Σάββατο στις 21:00

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top