MasterChef: Πρεμιέρα απόψε στις 21:00 στο STAR - Η πρώτη audition ξεκινά!

50 μόνο από αυτούς θα καταφέρουν να πάρουν την ποδιά

Το MasterChef, η εκπομπή μαγειρικής, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει στο Star!

Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, έρχεται με τον δεύτερο κύκλο και θα αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική τέχνη, είναι τα στοιχεία εκείνα, που θα αναδείξουν τον νικητή, που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef  και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Δείτε απόψε (Τετάρτη 10/1 στις 21:00) στο 1ο Επεισόδιο του MasterChef

O μεγαλύτερος διαγωνισμός μαγειρικής στον κόσμο επιστρέφει. Χιλιάδες λάτρεις της μαγειρικής δήλωσαν συμμετοχή για να διεκδικήσουν τον μαγειρικό θρόνο.

500 θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητές τους, στους κριτές.

50 μόνο από αυτούς θα καταφέρουν να πάρουν την ποδιά.

Η πρώτη audition του MasterChef ξεκινά. Οι υποψήφιοι παίρνουν μία πρώτη γεύση από τις απαιτήσεις των κριτών. Ποια πιάτα θα τους ενθουσιάσουν; Για ποιους από αυτούς το ταξίδι του MasterChef  θα τελειώσει πριν καν αρχίσει;

Οι υψηλές αποδόσεις, οι μαγειρικές ικανότητες και το πάθος για την κουζίνα, ενθουσιάζουν τους κριτές. Η νωχελικότητα, η απειρία και η έπαρση ορισμένων υποψηφίων, τους προβληματίζουν. Ποιος θα πάρει το διαβατήριο για την 50άδα; Ποιος θα πείσει τουλάχιστον τους δύο από τους τρεις κριτές του MasterChef πως αξίζει να παραμείνει στον διαγωνισμό; Ποιος θα καταφέρει να παραμείνει στη χρυσή 20άδα;

Η αναζήτηση του επόμενου Masterchef μόλις άρχισε!

Στο ΜasterChef 2, οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα σταθούν απέναντι στους διαγωνιζόμενους, θα κρίνουν την προσπάθεια, τις γνώσεις, τις τεχνικές, τη γεύση. Σε ρόλο μέντορα, δεν θα αξιολογούν μόνο, αλλά θα κατευθύνουν και θα συμβουλεύουν τους διαγωνιζόμενους, υπό την πίεση των ιδιαίτερα  απαιτητικών  δοκιμασιών. 

Η ταχύτητα, η συνέπεια, η δημιουργικότητα, η φαντασία, η αφοσίωση, το πάθος για πρωτοτυπία και για τη νίκη, θα κρίνουν την πορεία των παικτών στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες.

Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος;

Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;

Έμπνευση, ανταγωνισμός, δημιουργία, ένταση, συγκίνηση!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top