Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Οι αποκαλύψεις του νέου κριτή του MasterChef 2 για Ιωαννίδη και Κοντιζά!

Τι είπε λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του MasterChef 2.

Η  εκπομπή μαγειρικής, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει στο Star και κάνει πρεμιέρα αύριο, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στις 21:00.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι το νέο πρόσωπο έκπληξη στο MasterChef 2. Η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» τον συνάντησε και μίλησε μεταξύ άλλων για τους άλλους δύο κριτές, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά, αλλά και για τη συνεργασία του με τον Γκόρντον Ράμσεϊ.

Αρχικά ανέφερε: «Είναι μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Γνωρίζω πολύ καλά το MasterChef πίσω από τις κάμερες. Έκανα όλο το backstage για πάρα πολύ καιρό, δημιουργώντας τις συνταγές των παικτών».

Όσο για το πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή του με την μαγειρική δήλωσε: «Συνάντησα τυχαία έναν φίλο στον δρόμο που εκείνη την εποχή σπούδαζε μαγειρική. Μπήκα στη διαδικασία  να γραφτώ σε μια σχολή αλλά και να δουλεύω. Έπειτα πήγα στο Λονδίνο και εκεί συνεργάστηκα με τον Γκόρντον Ράμσεϊ. Ήταν μια εξαιρετική συνεργασία. Μάλιστα, όταν έμπαινε στην κουζίνα δεν τον κοιτούσαμε στα μάτια…. Ήθελες να μη σε δει»!

Σε ότι αφορά τον Πάνο Ιωαννίδη και τον  Σωτήρη Κοντιζά σημείωσε πως είναι δυο εξαιρετικοί επαγγελματίες.

Όταν ρωτήθηκε αν έπρεπε να μαγειρέψει για τους δυο κριτές αποκάλυψε πως στον Πάνο θα ετοίμαζε ένα ριζότο, που το έχει κάνει επιστήμη και στον Σωτήρη δε θα έφτιαχνε κάτι ασιατικό, γιατί ξέρει τη συγκεκριμένη κουζίνα πολύ καλά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top