Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο Μαυρίδης, τα κιλά που έχασε στο Nomads και το πρόβλημα υγείας του

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Καλεσμένος ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης στο "Πρωινό" ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το μοντέλο, φυσικά, μίλησε διεξοδικά για τη συμμετοχή του στο NOMADS, τον Γιώργο Μαυρίδη, αλλά και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει μετά το reality επιβίωσης.

«Δεν έχω επανέλθει στην καθημερινότητά μου», παραδέχθηκε, καλεσμένος στο Πρω1νό και συνέχισε: «μπορεί να κοιμάμαι στις 2 το πρωί, αλλά στις 5-6 το μάτι γαρίδα. Φαγητό δεν τρώω, δεν μου έχει ανοίξει η όρεξη ακόμα. Τρώω πολύ λίγο, δεν ξέρω γιατί, ενώ είμαι  άνθρωπος που τρώει», δήλωσε στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την επιστροφή από τις Φιλιππίνες.

"Ο Γιώργος είχε όλα τα φόντα και τις ικανότητες να πάρει το παιχνίδι, το χρηματικό έπαθλο και να το χρησιμοποιήσει όπως εκείνος θέλει. Τώρα, αν αυτός επέλεξε να κάνει διαφορετικά πράγματα, τα οποία εγώ δεν γνωρίζω… Εγώ τον γνώρισα τις πρώτες δύο εβδομάδες να κάνουμε χαβαλέ, να μας εκμυστηρεύεται και να του εκμυστηρευόμαστε πράγματα… Όταν αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι έχει στο κεφάλι του ένας άνθρωπος και μπορεί να μην περνάει όμορφα στο παιχνίδι, αποτραβιέσαι κι εσύ", είπε, ενώ αναφέρθηκε και στο έπαθλο που ζήτησε ο πρώην συμπαίκτης του με την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ,: «Μας το είχε πει την πρώτη εβδομάδα και του λέμε ΟΚ, τέλος. Μας το είχε πει».

Τέλος, αποκάλυψε ότι μέσα στο παιχνίδι έχασε 7 κιλά, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που απέκτησε με το πόδι του: «Σήμερα πήγα και έκανα εξετάσεις και περιμένω τις απαντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι το πόδι μου ψιλοβγαίνει, δεν έχει επανέλθει το γόνατό μου, έχει ένα θεματάκι».

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top