Ο «τσολιάς» της Ελληνοφρένειας για το «κόψιμο» από τον Alpha

Όσα είπε σε συνέντευξή του

Ο «τσολιάς» της Ελληνοφρένειας για το «κόψιμο» από Alpha

Έχουν περάσει μόλις λίγες ημέρες από όταν ανακοινώθηκε αιφνιδίως ότι η εκπομπή "Ελληνοφρένεια" "κόβεται".

Για πρώτη φορά, ο «Τσολιάς» του τηλεοπτικού προγράμματος, Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης εξηγεί πώς βρέθηκε εκτός Alpha, στο περιοδικό Down Town.

«Η απάντηση που πήραμε ήταν ότι κόπηκε η εκπομπή “λόγω χαμηλών πτήσεων”. Λογικά σκεπτόμενος, φαντάζομαι ότι τις επόμενες μέρες θα κοπεί το μισό πρόγραμμα του Alpha “λόγω χαμηλών πτήσεων”», είπε και συνέχισε: «κάναμε επτά καλές εκπομπές και ύστερα κοπήκαμε. Η συμφωνία ήταν να κάνουμε συνολικά 27 εκπομπές μέχρι τον Ιούνιο. Να αναφέρω απλώς ότι η τελευταία μας εκπομπή σημείωσε 20% στα νούμερα τηλεθέασης».

«Μια εκπομπή πολιτικής σάτιρας δεν κόβεται, λογοκρίνεται. Τι θες να πιστέψω; Ότι δεν έκανε νούμερα η εκπομπή; Ότι δεν έφερνε τα λεφτά της; Η εκπομπή δεν έβαλε μέσα το κανάλι. Ο Alpha ξέρει τι μπορεί να τον ενόχλησε, τι δεσμεύσεις έχει και πού θέλει να κάνει το καλό παιδί. Θέλει να κάνει το καλό παιδί στον ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει άδεια; Θέλει να κάνει το καλό παιδί στη Νέα Δημοκρατία γιατί βλέπει ότι μπορεί να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο επόμενος πρωθυπουργός;», πρόσθεσε.

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να απαντήσει και στα όσα είχε πει στην εκπομπη Happy Day, την επόμενη ημέρα του "κοψίματος" ο Δήμος Βερύκιος: «Αν η διοίκηση του καναλιού μπει στη διαδικασία να κόψει όποια εκπομπή κάνει 10% – 14%, θα πρέπει να κόψει το μισό του πρόγραμμα. Συμπάσχω λοιπόν με τους συναδέλφους στο Happy Day, που χτες έκαναν 7,5%, συμπάσχω με τους συναδέλφους στο Alpha Ρεπορτάζ που έκαναν 13%, συμπάσχω με τους συνεργάτες στην εκπομπή Ελένη που έκαναν 11,8% και με αυτούς στο Slam που σημείωσαν 11,4%. Φαντάζομαι ότι θα τους ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες ότι κόβονται και θα τους ανακοινωθεί δύο ώρες πριν από την εκπομπή τους. Ή μήπως όχι; Εκείνη τη μέρα που τα είπε ο Δήμος Βερύκιος όλα αυτά, η εκπομπή έκανε 7,4% τηλεθέαση, και πιο συγκεκριμένα, στο μισάωρο που βγήκε ο Βερύκιος, η εκπομπή σημείωσε 3,6%. Άρα τι ακριβώς λέει ο Βερύκιος; Ότι η Ελληνοφρένεια δεν πούλαγε σε αντίθεση με ποιον; Με εκείνον που πουλάει; Και αν δεν πουλάει τι θα κάνει; Θα αυτοκοπεί ο Βερύκιος»;

Και έκλεισε με την φράση: «η Ελληνοφρένεια δεν γεννήθηκε και δεν θα πεθάνει στον Alpha!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top