Βασίλης Μπεσκένης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 43 του

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοι στον Βασίλη Μπεσκένη, ο οποίος πέθανε ξαφνικά το πρωί της Κυριακής στα 43 του έτη, λίγες ώρες αφότου βάφτισε το παιδί του, βυθίζοντας στο πένθος της την οικογένεια του αλλά και όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο. 

Η νεκρώσιμος ακολουθία για τον άτυχο δημοσιογράφο θα τελεστεί στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άνω Γλυφάδα (Σ.Βέμπο & Ιάσονος, Άνω Γλυφάδα) και η κηδεία από το Κοιμητήριο Δήμου Γλυφάδας (Α. Παπανδρέου 151).

Στη μνήμη του Βασίλη Μπεσκένη συνάδελφοι και φίλοι θα πραγματοποιήσουν στις 25 Φεβρουαρίου δενδροφύτευση στον τόπο καταγωγής του τα Μαλλωτά Μεγαλόπολης Αρκαδίας. Το αλσύλλιο που θα δημιουργηθεί θα λάβει το όνομά του.

Αντί στεφάνων η οικογένεια παρακαλεί όσους το επιθυμούν, να καταθέσουν χρήματα στο λογαριασμό της οικογένειας, μέσω του οποίου θα διατεθούν στα μαιευτήρια «Έλενα Βενιζέλου» & «Αλεξάνδρα» για τις ανάγκες των μητέρων και των παιδιών που για κοινωνικούς λόγους νοσηλεύονται ή φιλοξενούνται εκεί.
 

Δείτε τι είπαν στο τέλος της εκπομπής του οι συνάδελφοί του Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top