Η Ελλάδα στην καρδιά μας: "Τα μάρμαρα του Παρθενώνα πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα!"

Παρακολουθήστε την εκπομπή κάθε Τρίτη στις 23:00 στο Star Web TV

Η εκπομπή "Ελλάδα στην καρδιά μας", με τον Μπάμπη Πετράκη, απευθύνεται σε όλη την ομογένεια και έχει ως βασικά θέματα τις πρωτοβουλίες, τις διακρίσεις και τα προβλήματα των αποδήμων, καθώς και την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και των ελληνικών προϊόντων. 

Mπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή ζωντανά κάθε Τρίτη στις 23:00 στο Star Web TV, ενώ αναμεταδίδεται σε αρκετά ακόμα ελληνικά τηλεοπτικά προγράμματα του εξωτερικού.  

Την Τρίτη, 19.12.2017, ασχολούμαστε για τον ιατρικό τουρισμό και τα συνέδρια σε Νέα Υόρκη, Μοντρεάλ, Βουκουρέστι, Σύδνεϊ και Μελβούρνη, που πραγματοποιήθηκαν για τον ίδιο σκοπό. Επίσης, βλέπουμε μαζί τα εικαστικά και τα αποκαλυπτήρια του αντιγράφου ενός τμήματος της Ζωφόρου του Παρθενώνα στην είσοδο του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού, της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας. 

Καλεσμένοι στο studiο είναι ο Γενικός Γραμματέας του Διεθνούς Κέντρου Ιατρικού Τουρισμού κ. Πέτρος Μαμαλάκης και ο ζωγράφος κ. Νίκος Καλατζής, ενώ επικοινωνούμε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης κ. Βασίλη Παπαστεργιάδη. 

Πάρτε λίγο... άρωμα Ελλάδας από το απόσπασμα και παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή εδώ!

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv
Instagram: starwebtv

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top