Αυτά είναι τα μυστικά του νέου... Star Wars!

Από τις 15 Δεκεμβρίου τίποτα δεν θα είναι ίδιο

Στις 15 Δεκεμβρίου τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο στον κόσμο των φανατικών του Star Wars. Σε 10 μέρες θα πραγματοποιηθεί  η παγκόσμια πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου « Star Wars: Ο Τελευταίος Τζενται».

Οι παραγωγοί εκτινάσσοντας την αγωνία των funs σε άλλο… γαλαξία,  κυκλοφόρησαν νέες σκηνές. Το Star σας αποκαλύπτει τα μυστικά του έργου έτσι ώστε να πάτε στον κινηματογράφο… διαγαλαξιακά διαβασμένοι.

Η ταινία θα διαρκεί 150 λεπτά, πρόκειται για την χορταστικότερη και μεγαλύτερη ταινία της Star Wars σειράς.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί σε ποιον αναφέρεται ο τίτλος «ο τελευταίος Τζενται», όμως όλα δείχνουν ότι μιλάει για τον Λουκ Σκαιγουόκερ

Αν και η Κάρι Φίσερ που ερμηνεύει την Λέια, έφυγε την ζωή τον Δεκέμβριο του ‘16 οι παραγωγοί δεν την αντικατέστησαν: η ηθοποιός είχε ήδη ολοκληρώσει τις σκηνές της. 

Με την ταινία κλίνει ο κύκλος της Λέια και του Σκαιγουόκερ. Καθώς στα νέα φίλμ αναμένεται η νεα γενια του Star Wars. Οι θεατές θα πρέπει να είναι πολύ παρατηρητικοί αφού οι Storm Troopers κρύβουν εκπλήξεις, σε guest εμφάνιση θα είναι o Tom Hardy

Στους Storm Troopers όμως θα υπάρχουν και… γαλαζοαίματες παρουσίες, ανάμεσα τους ο πρίγκιπες William  και Ηarry. Οι δυο τους τον Απρίλιο είχαν επισκεφθεί το αγγλικό στούντιο που γυριζόταν το φιλμ. Τότε έσπασαν το πρωτοκολλο και απόλαυσαν StarWars στιγμές.

Αγκαλιές με τον μαλλιαρό Chewbacca...Χαλαρές κουβέντες με τον BB8.Και φυσικά… μονομαχία με φωτόσπαθα

Απέμειναν 2 εβδομαδες, 15 μέρες, 360  ώρες  και το νέο Star Wars θα είναι εδώ!     

Της Έλγκα Νταϊφά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top