Γιώργος Λιανός: Η κόντρα με τον Λιάγκα, το τέλος της συνεργασίας με τη Μενεγάκη και ο χωρισμός

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου"

Για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», τη κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και το τέλος της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη μίλησε ο Γιώργος Λιανός στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» όπου ήταν καλεσμένος.  

«Ένα πρωί κατάλαβα ότι έπρεπε να παίρνω τηλέφωνο για δουλειά» ανέφερε ενώ τόνισε ότι "Δεν ήθελα να φύγω τσακωμένος από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη".

«Ήθελα να λήξει όλο αυτό φιλικά, δεν μένεις κάπου με το στανιό, είχα άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά δεν θα καθόμουν πάνω στο συμβόλαιό μου» ανέφερε.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο τραγουδιστής - παρουσιαστής η συνεργασία του με τον Γιώργο Λιάγκα ήταν πάρα πολύ καλή και εκτός του επαγγελματικού τους συνέδεε και μια φιλία.

Μίλησε ωστόσο και για τον περιορισμένο ρόλο που είχε στην εκπομπή λέγοντας πως δεν είχε αντικείμενο. «Πολλές φορές περνούσε η εκπομπή και δεν μιλούσα καθόλου. Είμαι ένας άνθρωπος που πρέπει να του αναθέσεις έναν ρόλο. Η Ελένη στην εκπομπή της, που πάλι εκεί ήταν περιορισμένη η συμμετοχή, ήξερε ότι πρέπει να μου αναθέσει κάτι συγκεκριμένο και μου είχε αναθέσει το πρότζεκτ του ΙΧ καραόκε, με το οποίο περνούσα πάρα πολύ καλά και έφερνα ένα αποτέλεσμα που άρεσε σε όλους» εξήγησε.

Όσον αφορά στο χωρισμό του με τη σύζυγό του Ανθή Ανδροτσάκη έπειτα από οκτώ χρόνια έγγαμου βίου είπε: «Έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα. Εργένης δεν θα υπάρξω ξανά. Από τη στιγμή που γίνεται πατέρας μπαίνεις σε άλλη φάση. Συνειδητά αποφάσισα να μη συζητάω για αυτό το θέμα. Πιστεύω ότι είμαι σε μια κατάσταση που δεν έχει κάποια ισορροπία! Και προσπαθώ να βρω τις ισορροπίες μου. Τα παιδιά τα βλέπω. Όχι όσο θα ήθελα. Προσπαθώ». 

Κάντε κλικ εδώ και δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top