«Ελλάδα στην καρδιά μας»: Απόψε στις 23:00 στο webtv του Star

Έχει διάρκεια 30 λεπτών και μπορείτε να την δείτε ζωντανά

Η Ελλάδα στην καρδιά μας: Καλεσμένη η Natalia Keysidi

Η τηλεοπτική εκπομπή "Ελλάδα στην καρδιά μας" απευθύνεται στην ομογένεια και έχει ως βασικά θέματα τις πρωτοβουλίες, τις διακρίσεις, τα προβλήματα των αποδήμων, καθώς και την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και των ελληνικών  προϊόντων. 

Παρουσιάζει ο Μπάμπης Πετράκης και μπορείτε να την δείτε ζωντανά, κάθε Τρίτη στις 11 το βράδυ στην webtv του Star Channel (webtv.star.gr), ενώ αναμεταδίδεται σε αρκετά ακόμα ελληνικά τηλεοπτικά προγράμματα του εξωτερικού. 

Στην εκπομπή προβάλλονται τουριστικές προτάσεις για όλες τις εποχές του χρόνου, Έλληνες του εξωτερικού που έχουν διαπρέψει σε διάφορους τομείς, πρωτοβουλίες των αποδήμων που προβάλουν τον πολιτισμό της πατρίδας μας στους τόπους που ζουν, μεγάλες εκδηλώσεις ελληνικών οργανισμών και ποιοτικά ελληνικά προϊόντα που εξάγονται στο εξωτερικό. 

Στη σημερινή εκπομπή καλεσμένοι είναι η τραγουδίστρια Natalia Keysidi και ο Executive Chef του ελληνικού εστιατορίου ''Μολών Λαβέ'' στην Μόσχα Σταμάτης Τσίλιας. Τηλεφωνικά θα μας μιλήσει η Δώρα Γιαννίτση, Διευθύντρια του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού Μόσχας.

 

Συντονίσου στο www.star.gr/webtv και δες live το νέο επεισόδιο στις 11μμ ακριβώς!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top